... všetko o BMW ...
rasto524 napísal:ja tomu aj tak nechapem...toto je tema pc v aute a nie ziadny multimedia player v aute....navigaciu mam 16:9...a v blizkej buducnosti jej chcem rozsirit moznosti....tak by som bol rad ak by sa tu ludia vyjadrovali k tomu ako to spojazdnit na tej navigacii co najlepsie a nie tu menit zakazdym temu a odhovarat ludi od toho...nechcem tam ziadny dvd a ani multimedia player...chcem tam pc a ako som uviedol ten usb pc co momentalne je novinka......myslim ze co sa tyka spotreby elektr. energie to bude najlepsie riesenie spomedzi pc....
ice.blade napísal:
ok, sprav zastavbu toho "pc" do auta, pofot to zdokumentuj nech aj ostatni vedia ako ti to bude fungovat a co vsetko si k tomu budes muset este zohnat aby si to rozbehal... a potom ak to budes davat z auta prec tak napis ako dlho si to pouzival a ci ti to za to stalo
ak je fakt pc nutne tak nico priamo pripravene na 12V, nieco male a aby to malo vsetko... napr hal 3000 ion
rasto524 napísal:
no vidis a tomuto hovorim prinos do tejto temy....
lionlion napísal:napis TT-Simikovi on si daval do auta lepsie antenne zosilnovace, v tomto som sa nepotreboval vrtat kedze vzdy som pouzil tie anteny ktore su natahane v aute a nemal som problem... ale zalezi od vybavy auta... ak mas radiomodul new generation, ten ma 2 tunery, jeden prehrava a jeden popritom ladi a preladuje podla potreby a funguje to dost dobreAle jedno mi este nieje jasne. Ako by ste riesili kvalitny prijem radia? Lebo tie TV-karty aj s FM su naprd. V izbe to nevie chytit nic poriadne, a nie to este za jazdy.
LuCKy napísal:Teoretickych kecov je tu dost ale skusali ste to uz?
Ja som si tym presiel pred par rokmi a napokon to islo aj tak von. Asi som len priliz narocny bez dostatku casu...
Ale ak mate IT vedemosti, nie ste hlupy, stovky eur naviac a tiez stovky hodin volneho casu, tak nech sa paci. Inak sa do toho ani nepustajte a pockajte si na konecne riesenie niekoho, kto na to ma hlavu, cas a peniaze. Ja som na to neskor uz zial nemal dostatok casu...
BTW: ak si myslite, ze BM zvlada bezne RGB, tak snivajte dalej
LuCKy