... všetko o BMW ...
lionlion napísal:No mna osobne by zaujimalo iba nieco co bude slapat s origo 16:9 boardom,chcem zachovat uplne povodny vzhlad+rozsirit moznostinie zle ale v podstate tam velka zmena nieje
Ja som zase pozeral na stranke NEWAY, maju spustu multimedii do auta a zaujalo ma 2DIN PC riadne s win, dotykove a ma to stereo ale 4x45w tiez GPS, TV, radio, a aj cuvaciu kameru. Je ich tam viac a cena je okolo 1000 dolacov. Ale za tie love si tam dam klasik dotykovy 7 display a PC do kufra take namakane ze as.
atc525 napísal:No mna osobne by zaujimalo iba nieco co bude slapat s origo 16:9 boardom,chcem zachovat uplne povodny vzhlad+rozsirit moznosti.
atc525 napísal:Je niekto kto by mi toto vedel spachat v aute? http://www.youtube.com/watch?v=ljr559ig ... re=related
LuCKy napísal:
CarX je soft beziaci na Windows == treba minimálne CarPC + iBus komunikátor aby si CarX mohol ovládať origo tlačidlami a knobmi == všetko nakáblovať. V podstate by to nemal byť problém, len tá práca s tým, aj keď je jej podstatne menej než v mojom prípade.
LuCKy
LuCKy napísal:Popis mi prosimta tvoj pripad
CarX je soft beziaci na Windows == treba minimálne CarPC + iBus komunikátor aby si CarX mohol ovládať origo tlačidlami a knobmi == všetko nakáblovať. V podstate by to nemal byť problém, len tá práca s tým, aj keď je jej podstatne menej než v mojom prípade.
LuCKy
atc525 napísal:Popis mi prosimta tvoj pripadlebo uz hento sa mi zda bomba
.
Mam AMD Athlon X2 4450E podtaktovany a podvoltovany, integrovana ATI3200 a zerie to pod 40W, o nizkom vykone nemozem povedat (720p HD video bez trhnutia, 1080p mam ale este som neskusal), boot do 1min, z hibernate do 30sek. Zdroj mam widerange (funguje od 6V-24V), s ochranou proti vybitiu baterie. 7" touch screen, ovladanie aj pomocou MFL cez i-bus, gps, wifi, bluetooth.