... všetko o BMW ...
Tomášik napísal:Aaaaaa, fungláčik... to tu už dávno nebolo... GRATULUJEM a ticho závidím. Tú vôňu nového auta ničím neharadíš.![]()
Vidím, že máš NM značky. Odkiaľ presne si? Nech viem, či mám blikať keď Ťa tu niekde na okolí stretnem...
dodoIPD napísal:Pekne to auto po FL , mas v plane este nieco vymenit alebo pridat ?
Martin46 napísal:nechodievaj s tym v ziadnom pripade na kefy, ... mam tiez Jet Black lak a je to najhorsi lak aky som kedy na aute mal... Co sa tyka vydrze atd..
RudyJames napísal:takze zatial 2 cierne vs. 1 biele?spravny vyber, radsej nove so slabsim motorom, ale od zaciatku tvoje, v tomto si rozumieme
tiez som presedlal z 1.4, ale Tigry (na 318i FL) a rozdiel poznat uz aj pri zabehu... ked sa budes chciet zbavit puklic, ze ti budu zavadzat, tak by som mal zaujem, ak v zime o nejake pridem... ako si spokojny so sedadlami? lebo ja ked som skusal, tak mi tie sportove nesedeli a objednal som radsej klasicke, na pohodlnu jazdu mi boli komfortnejsie...
Cosmo napísal:Pekný lak![]()
JJ, skade presne si? V NMnV teraz stáva aj jedna E46 coupe na M 19'' kolesách. Akosi sa to tam rozmáha