... všetko o BMW ...
 Je to E90 po facelifte,ako som uz pisal 316i...Urcite sa chytate za hlavu,ze 1.6
  Je to E90 po facelifte,ako som uz pisal 316i...Urcite sa chytate za hlavu,ze 1.6   ,ale presedlal som z 1.4ky Golfa,takze pre mna zatial pohodaa
 ,ale presedlal som z 1.4ky Golfa,takze pre mna zatial pohodaa   Na normalnu,sviznu jazdu staci a na kokotiny mam motorku
  Na normalnu,sviznu jazdu staci a na kokotiny mam motorku   Noo,v aute je priplateny Mkovy multifunkcny volant s pakou a rucnou,sportove sedacky-kozka s platnom,klavirne listy,koberceky a to je vse
 Noo,v aute je priplateny Mkovy multifunkcny volant s pakou a rucnou,sportove sedacky-kozka s platnom,klavirne listy,koberceky a to je vse   Radio je len business,lebo na jar chystam komplet hudbicku...Nechutnucke plechace druhy den po kupe nahradili 17" radial spoke 187 z coupecka a to je zatial vse,okrem vysavania a umyvania
 Radio je len business,lebo na jar chystam komplet hudbicku...Nechutnucke plechace druhy den po kupe nahradili 17" radial spoke 187 z coupecka a to je zatial vse,okrem vysavania a umyvania   Takze tesim sa,ze som konecne tu a nemozem sa dockat nejakeho zraziku
 Takze tesim sa,ze som konecne tu a nemozem sa dockat nejakeho zraziku   Pokusim sa nejak vlozit fotky,ale nedavam tomu velku nadej,lebo pocitace su moja slaba stranka
  Pokusim sa nejak vlozit fotky,ale nedavam tomu velku nadej,lebo pocitace su moja slaba stranka   

, nech sluzi k spokojnosti
 , nech sluzi k spokojnosti  

spravny vyber, radsej nove so slabsim motorom, ale od zaciatku tvoje, v tomto si rozumieme
 spravny vyber, radsej nove so slabsim motorom, ale od zaciatku tvoje, v tomto si rozumieme  tiez som presedlal z 1.4, ale Tigry (na 318i FL) a rozdiel poznat uz aj pri zabehu... ked sa budes chciet zbavit puklic, ze ti budu zavadzat, tak by som mal zaujem, ak v zime o nejake pridem... ako si spokojny so sedadlami? lebo ja ked som skusal, tak mi tie sportove nesedeli a objednal som radsej klasicke, na pohodlnu jazdu mi boli komfortnejsie...
 tiez som presedlal z 1.4, ale Tigry (na 318i FL) a rozdiel poznat uz aj pri zabehu... ked sa budes chciet zbavit puklic, ze ti budu zavadzat, tak by som mal zaujem, ak v zime o nejake pridem... ako si spokojny so sedadlami? lebo ja ked som skusal, tak mi tie sportove nesedeli a objednal som radsej klasicke, na pohodlnu jazdu mi boli komfortnejsie...Tomášik napísal:Aaaaaa, fungláčik... to tu už dávno nebolo... GRATULUJEM a ticho závidím. Tú vôňu nového auta ničím neharadíš.
Vidím, že máš NM značky. Odkiaľ presne si? Nech viem, či mám blikať keď Ťa tu niekde na okolí stretnem...
 Som zo Starej Turej...Noo a ta vona,to si presne vystihol,je to krasa
   Som zo Starej Turej...Noo a ta vona,to si presne vystihol,je to krasa  
dodoIPD napísal:Pekne to auto po FL , mas v plane este nieco vymenit alebo pridat ?
 Mkove pedale,lipku a taak...
  Mkove pedale,lipku a taak...Martin46 napísal:nechodievaj s tym v ziadnom pripade na kefy, ... mam tiez Jet Black lak a je to najhorsi lak aky som kedy na aute mal... Co sa tyka vydrze atd..
 Mal som pred tym Golfa cierneho a to bola dokonca perlet,cely bol doskrkany od kief,takze som sa uz poucil
  Mal som pred tym Golfa cierneho a to bola dokonca perlet,cely bol doskrkany od kief,takze som sa uz poucil  
RudyJames napísal:takze zatial 2 cierne vs. 1 biele?spravny vyber, radsej nove so slabsim motorom, ale od zaciatku tvoje, v tomto si rozumieme
tiez som presedlal z 1.4, ale Tigry (na 318i FL) a rozdiel poznat uz aj pri zabehu... ked sa budes chciet zbavit puklic, ze ti budu zavadzat, tak by som mal zaujem, ak v zime o nejake pridem... ako si spokojny so sedadlami? lebo ja ked som skusal, tak mi tie sportove nesedeli a objednal som radsej klasicke, na pohodlnu jazdu mi boli komfortnejsie...
 So sedackami som max. spokojny,akurat ma sere,ze mam trosku pokrcenu kozu,na sedaku na bokoch a to som neni nejake monstrum 120kilove,ale tak pohodaa,krasne drzia a aj ze su take tuhsie mi vyhovuje
  So sedackami som max. spokojny,akurat ma sere,ze mam trosku pokrcenu kozu,na sedaku na bokoch a to som neni nejake monstrum 120kilove,ale tak pohodaa,krasne drzia a aj ze su take tuhsie mi vyhovuje   Noo a k tym puklickam...Najradsej by som predal komplet plechace,aj s gumami a puklicami,fungl nejazdene...
  Noo a k tym puklickam...Najradsej by som predal komplet plechace,aj s gumami a puklicami,fungl nejazdene... kraasny bawor!!
 kraasny bawor!!Cosmo napísal:Pekný lak
JJ, skade presne si? V NMnV teraz stáva aj jedna E46 coupe na M 19'' kolesách. Akosi sa to tam rozmáha