... všetko o BMW ...
xx290 napísal:Nič v zlom ale s tym motorom si to uplne zabiluž keď daš okolo melona za auto tak 6 hrnček by si neuživil hm? či? skus natočiť videjko ako to zrychluje a pod....
xx290 napísal:Nič v zlom ale s tym motorom si to uplne zabiluž keď daš okolo melona za auto tak 6 hrnček by si neuživil hm? či? skus natočiť videjko ako to zrychluje a pod....

Ako som uz vtedy pisal,auticko dostalo darcek o ktorom som uz nestihol napisat...18ky BBS CK,ktore na aute vydrzali asi tyzden,teraz mi ostali v garazi len tri,jedno som odpisal pri spominanej buracke...Auto skoncilo v BMW v Trencine,kde sa davalo do kopy a ja som rozmyslal co dalej...Jedna z moznosti bola,ze si auto necham...Dalej som rozmyslal,nad starsou E46kou coupe,nejaky cukrik,malo kilometrov,no nechcelo sa mi presadat z vlastne noveho auta o ktore bolo az chorobne starane,do starsieho,ktore uz by mohlo mat predsa nejake svoje muchy...Noo a potom to prislo...Zazvonil tel. a predajca mi oznamil,ze auto je uz hotove,zohnal nan aj kupcu a za super cenu,ktora ma ozaj milo prekvapila...Lenze 
po_e87 napísal:18" robia auta. Ahmed ti dal dobry update a plne suhlasim. Disky si nahodou nebral z RV ? Mal ich na E92 330d :)
Ahmed napísal:Daj nejake info co to je, ci zas 316i? a nerob si hlavu z ludi co ti pisu "si zabil s motorom" lepsia krasna nova 316i jak stara rozj*bana 325ka