... všetko o BMW ...
eko.fresh napísal:Wow E90 316i som este nevidel, co je tam za motor? N43? Aky je to rocnik ? Bo tie su od Euro4ky dvojlitre...
V kazdom pripade ani v cenniku som ho nenasiel ani na SK ani v DE...
Tak hod nejake info...
Petooo napísal:Aj ja som chcel biele,dlho som sa rozhodoval,nadherne jeSo sedackami som max. spokojny,akurat ma sere,ze mam trosku pokrcenu kozu,na sedaku na bokoch a to som neni nejake monstrum 120kilove,ale tak pohodaa,krasne drzia a aj ze su take tuhsie mi vyhovuje
Noo a k tym puklickam...Najradsej by som predal komplet plechace,aj s gumami a puklicami,fungl nejazdene...
Petooo napísal:Dakujem.Jasneee blikajSom zo Starej Turej...Noo a ta vona,to si presne vystihol,je to krasa
eko.fresh napísal:Wow E90 316i som este nevidel, co je tam za motor? N43? Aky je to rocnik ? Bo tie su od Euro4ky dvojlitre...
V kazdom pripade ani v cenniku som ho nenasiel ani na SK ani v DE...
Tak hod nejake info...
el_dodis napísal:316i ma objem 1599cm3..je to novy motor
318i a 320i maju 1995cm3 ako pises...
RudyJames napísal:odpoviem za autora, je to 205/55/R16... na E90 facelift su min. 16", tusim, ze od 325i 17"
el_dodis napísal:http://www.bmw.sk/sk/sk/newvehicles/3series/sedan/2008/allfacts/engine/technical_data.html
316i ma objem 1599cm3..je to novy motor
318i a 320i maju 1995cm3 ako pises...
RudyJames napísal:Mne sa tie preformance doplnky strasne pacia,ale myslim,ze na mojom by tie ladvinky neukazalimal si zobrat bielemne osobne sa celkovo cierne auta nepacia, skryve to detaily a pekne linie auta... heh, ja som prave take monstrum
ok, chapem... keby to boli aspon zimne, tie prave zhanam (Dunlop/Goodyear)... cital som aj tvoju odpoved ohladom vibrujucej radiacej, potesil si ma, ze prave na FL to po case uplne prestane... moja sa este trochu na volnobehu triasla (zatial mam 600km tusim)
nad lip rozmyslam aj ja, ale uz to nechavam vsetko na jar... performance ladvinky nechces davat? a na tych 17" mas RFT? spokojnost?
po_e87: suhlasim, aj do 318i min. shell Vpower (95)... 75 E prve tankovanie bola dobra zmena oproti minulemu autukolko km beries zabeh?