... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo

Tie prevody mam dlhe na drift? Pomohla by prevodovka taktiez samosvor 25% z dvojlitra, odstupnovanie jednotka 60km/h dvojka 100km/h a trojka 140km/h? Vdaka
 Tie prevody mam dlhe na drift? Pomohla by prevodovka taktiez samosvor 25% z dvojlitra, odstupnovanie jednotka 60km/h dvojka 100km/h a trojka 140km/h? Vdaka  

dufam ze sa mi podari buduci rok startovat tiez
  dufam ze sa mi podari buduci rok startovat tiez
 a co sa tyka tej babenky skoda ze sa vyburala..tak som jej fandil .ale hlavne ze sa jej nic nestalo
 a co sa tyka tej babenky skoda ze sa vyburala..tak som jej fandil .ale hlavne ze sa jej nic nestalo  

dasto napísal:ozaj ta holka Kika co jazdila na tej 540 E34 je tu na klube?

Lucushka23 napísal:
neviem o tom ze by tu bola... skor na FB ju najdes

misokgb napísal:Uz to skusalo 60 ludi cez googla ;DDD Ale foto tam nema
 ci tam ma foto rozbiteho auta ti nepoviem bo ju nemam vo friendoch
 ci tam ma foto rozbiteho auta ti nepoviem bo ju nemam vo friendoch  ale myslim ze sa tu coskoro objavia foto bo to fotilo hodne vela ludi
 ale myslim ze sa tu coskoro objavia foto bo to fotilo hodne vela ludidasto napísal:myslim ze drift taxi bol pri tej jazde so stikim zvyhodneny, myslim, ze stiky mal byt na 3 mieste, popripade mal dostat moznost si vymenit zodrate pneu za ine aby sa to vyrovnalo....