... všetko o BMW ...

DOKONCA minule sme s bratom zahliadli nejakych v F30 dopici! :-O :-O tiez by som asi kupil nejake berlingo alebo tak, pred rokom kamos kupil takto cangoo za 300€
 DOKONCA minule sme s bratom zahliadli nejakych v F30 dopici! :-O :-O tiez by som asi kupil nejake berlingo alebo tak, pred rokom kamos kupil takto cangoo za 300€  jazdilo, vsetko poriesil co trebalo a potom serus..
 jazdilo, vsetko poriesil co trebalo a potom serus.. 

sysell napísal:Ja proste musim napisat. Ked ides stavat kup si ducato alebo aspon berlingo a nie 20 rocne vydojene veteranske vraky ako e39. Bolo to uzasne auto ktore vyzera stale dobre ale nech sa tu na mna nikto nehneva uz je na tom hanba chodit.
 Pritom kazdy clovek aspon trochu realne rozmyslajuci ma uplne u riti na com kto jazdi, ked to jemu vyhovuje financne servisovo a bude to auto zachovale tak ani o 10 rokov nebude hanba sa posadit do peknej e39.
 Pritom kazdy clovek aspon trochu realne rozmyslajuci ma uplne u riti na com kto jazdi, ked to jemu vyhovuje financne servisovo a bude to auto zachovale tak ani o 10 rokov nebude hanba sa posadit do peknej e39.