Nedeľa, 28. Mája 2017, 07:23
Toto auto E60 530d 160kw som si všimol na autobazári úplnou náhodou chvíľu potom, ako bolo uverejnené a bol som prvý kto volal. Možno ho niekto z vás zaregistroval, tiež aj tú príjemnú cenu. Bolo to buď kúpim alebo hneď po mne niekto iný. Pre istotu som vzal hotovosť a šiel som sa len pozrieť, lebo za tú cenu som pri najlepšom čakal katastrofu.
Karoséria vyzerala naozaj dobre, kožený interiér ma strašne prekvapil že nebol opotrebovaný ani vyšúchaný a popraskaný. Idrive ccc ma novú mechaniku a soft, za tých pár dní čo ho mám nezamrzol ani raz.
Motor išiel bez problému a aj voľnobeh bol prekvapivo zamatový, ak je pravda čo mi povedal tak ani nežerie olej, pod víčkom nebola žiadna emulzia. Podľa jeho slov má sanie z novšími pevnejšími klapkami, ešte zánovné zvody a vymenenú originálnu novú prvovýrobnú remenicu. Prevodovka sa správala dobre, bola pred 60k km repasovaná a v januári bol menený olej. Radila hladko bez trasenia, kopania, vybrácií a na diaľnici pri tempomate sa otáčkomer ani nezachvel. Podvozok je tiež gut, nebúcha a má nové predné tlmiče. A ani plasty zospodu niesú poškodené.
Ja by som na prvý pohľad a z pár dňového jazdenia povedal že má vyšší potenciál hodnoty. Neviem prečo ho predal takto. Mal ho 9 rokov a povedal že kúpil nejaké coupé mercedes a tie peniaze mu nechýbajú, nemá to kde parkovať. Dúfam že sa nerozpadne, to uvidím časom.
-
Prílohy
-

-

- Viem že ho musím myť a naleštiť =)
-

-

Naposledy upravil/-a
Iwe_sko v Streda, 10. Apríla 2019, 20:40, upravené celkom 40 krát.