Ahojte ,tak sa aj ja podelím o svoj príbeh nakoľko som sa stal hrdým majiteľom 330ci
Rozhodol som sa pre kúpu tohto auta lebo e46 coupé sa mi vždy páčila a novšie ročníky my nič nehovoria.Podmienka 330Ci s manuálnou prevodovkou .
Len keď skrsla myšlienka kúpy tohto auta to som ešte netušil aký nadľudský výkon treba na zohnanie dobrého kusu na SkObehal som všetky inzerované a vyjadriť to dokážu len dve slová strach a hrôza. Neostávalo nič iné len sledovať inzeráty a ponastavovať upozornenia emailom na nové autá.Jedného dňa prišlo upozornenie oči zasvietili lebo sa jednalo o 330ci s M/T len cena čistý priestrel že 11000€ :) ,ale nedalo mi to a vytočil som číslo a dohodol obhliadku napriek 320km vzdialenosti ma to neodradilo.(chlap ma uistil že cestu neoľutujem :))Keď som dorazil na miesto už na prvý pohľad bolo zrejmé že toto auto sa s predošlými nedá porovnávať. Bez toho aby som sa na ňom išiel odviesť som sa opýtal že pokiaľ ho hneď zoberiem či sa vieme baviť o reálnejšej sume majiteľ to zahovoril či sa nechcem najprv odviesť, prikývol som.
Podal mi kľúč a pomali som vykročil smerom k autu, otvoril dvere , položil ľavú ruku na volant a pravou pootočil kľúčom. Ten zvuk ...krása...:) Po jazde autu fakt nebolo čo vytknúť. Suverénnosť majiteľa začala dávať zmysel ,ale aj nepriek stavu bola suma zaň prestrelená opýtal som sa na ňu znova a odpoveď majiteľa bola citujem "VIEM ČO SA NA SK PREDÁVA POD 10000€ NEPôJDEM"
keď že som sa ani s tou sumou nestotožňoval poďakoval som a vyrazil domov.
Po pár dňoch som si všimol že konkrétne auto bolo stiahnuté vravím si že nakoniec sa mu ho podarilo predať čo ma aj trochu zamrzelo ...
Nasledujúcimi dňami som bol tak pracovne vyťažený že som na sledovanie inzerátov nemal čas a popravde ani chuť.
Zhruba po dvoch týždňoch mi volá kamoš že je znovu na internete, ale tentokrát za 9500€ + dohoda na to som napísal email s mojou ponukou kde mi prišla obratom odpoveď že moju ponuku akceptuje vzhľadom na to že som ako jediný prejavil vážny záujem bez váhania som sa o 17:00h vybral na 320km cestu

a o cca 1:00h som bol s vysneným autom doma.
V skratke sa jedna o 330ci fabričný Mpacket s M/T výbava: tuším všetko okrem navi (čo pokladám za zbytočnosť)
Auto je v stave sadnúť a voziť sa a to doslovne ! Nový OEM podvozok (od tlmičov až po ramená) , nové predné a zadné brzdy + repas brzdičov, nové letné pneu na M3 diskoch ,Nove zimné na Mpacket diskoch atd....
Plány :
-Montáž LSD
-turbo alebo kompresor
čas ukáže :)