Takze konecne dosiel aj na mna cas a kupil som som si KONECNE svoje prve BMW
po umornych tyzdnoch hladania a hladania (a hadania) som nevinne zasiel na navsevu k tete, ked tu zrazu prisiel jeden bratranec na BMWcku (rocnik 2005 tusim kombi), ak slovo dalo slovo a zistil som ze druhy bratranec zacal dovazat auta, tak som si s nim pokecal a dohodli sme sa ze mi posle zopar aut a uvidim, tak sa aj stalo,v ten vecer mi ich poslal a ja som sa rozhodol (ake rychle, co?

) pre tmavo modru 528ku v plnej vybave (bez navi a TV) v dobrom stave
po par dnoch som sa dockal, doniesol mi ho a ja som len neveril vlastnym ociam, moje prve bawo, vyzeralo este krajsie ako na obr, proste uzasne, lak vyzeral az na par skrabancov velmi dobre, vnutro bolo az na soferovu a spolujazdcovu sedacku ako nove, ziadny smrad po cigaretach, ako nove
neskor som zistil ze ma
poskodene prave spatne zrkadlo (je to diel c.4) a zbadal som par kvapiek v pravom svetlomete (neskor to uz nebolo len par kvapiek), po skusobnej jazde som sa zamiloval, sak to poznate ...

len tak BTW uz som za tie 3 tyzdne co ho mam najazdil cca 1100km
je to presne 528iA, tmavo modra metaliza (orientblau), 17" alu kolesa, atd.... viac info v prilohe
dalsie plany:
kupa zimnych pneu, nejake 15-16"
oprava pravych svetiel, zatial som ich len rozobral a utrel do sucha co sa dalo ale aj tak to nieje ono (vylialo s toho cca pol deci vody)
oprava toho spatneho zrkadla
kupa noveho emblemu na prednu kapotu (je uz take zosuchane)
a uz len sa starat on a udrziavat ho v kondicii
EDIT// DIK
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)