... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
ONdr3j
Autor témy
Auto: 528iA
Kraj: Banskobystrický

Re: [E39 528iA] - opat na predaj

Štvrtok, 21. Júla 2011, 09:50

dik arnold, jj nestaral, to si mal vidiet aky "olej" z toho vysiel ked som ho prvy krat menil, to nebol olej ale nejaka divna cierna hmota (mozno ako kasa alebo krupica) co s tade vysla, uz vtedy som vravel ze toto nieje dobre ale nastastie motor ide bez problemov a okrem vymeny tesnenia vanosa tak s nim nebol ziaden problem :wink:
EX E39 528iA, r.v.99

vyborny servis na BMW, konkretne Bayern Partner, neresnicka 12, zvolen (areal peugeot alebo co to je za znacku), web

jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 21. Júla 2011, 10:22

ked som ja menil olej v mojej 530d, tak ked som potriasol autom tak daco z neho vypadlo a urobilo to normalne stalagnat na hladine vypusteneho oleja, sa potom cudujem, ze sa mi zadrelo turbo
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

ONdr3j
Autor témy

Štvrtok, 21. Júla 2011, 22:07

njn to je uz horsie ked sa zadrelo turbo, umna nastastie ziadne nasledky (teda okrem toho vanosu, aj ked ci to bola pricina, neviem), viac som sa bal ked sa menil olej v automate ale nastastie bol v dobrom stave a ti poviem ze mi riadne odlahlo :D
EX E39 528iA, r.v.99

vyborny servis na BMW, konkretne Bayern Partner, neresnicka 12, zvolen (areal peugeot alebo co to je za znacku), web

jararak

Piatok, 22. Júla 2011, 06:59

tak ja som vyberal tak aby som nemal zbytocnu vybavu - stresne okno, nivo a automat, bohuzial bez turba to neslo ;D

presnejsie asi prestal prudit olej do turba, rozlomilo mi lozisko a nasledne polamalo osku turba a vrtulky sa poohynali o obal turba, cize ostal mi z neho obal a tlakovy ventil, zvysok mam nove :) ale aspon pri tej prilezitosti som sa zoznamil s autom, rozobral polku motora, vymenil pletence vo vyfuku a tak dalej

beriem to sportovo, mam stare auto ktore sa mi celkom paci,planujem v nom vozit rodinku tak sa on patricne staram.

btw co planujes ked to predas? blbne ti daco na aute alebo ta uz nebavi? ja by som bol rad keby ma prestala konecne bavit moja 323 aby som ju mohol predat lebo 2 auta zivit :(
bmwcoding.sk
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off

ONdr3j
Autor témy

Piatok, 22. Júla 2011, 09:26

u mna cim lepsia vybava tym lepsie, sak hovorim ze bmw bez poriadnej vybavy nieje bmw ale len lepsia octavia :D

no tak to nie, rozobrat polku motora :D ja som rad ked si vymenim ziarovky (aj ked no nieco mensie mozno hej) :lol: ale kebyze mam poskladat/rozobrat PC tak to spravim aj o polnoci :-)

no ako mam uvedene v inzerate tak potrebujem peniaze na par obchodov, zial uz mi nikto nepozicia (lepsie povedane rodicom, lebo mne nedaju ani na rozok) a preto potrebujem peniaze, zial predat auto bola moja posledna moznost a ta sa aj naplnila, je mi fakt luto kvoly par tisicom predavat mojho milacika ale ked to inak nejde tak zial :?
cize na aute nic neblbne (teda okrem alarmu, ak si videl inzerat tak tam nieje ziadna velka zavada) a toboz ma neprestalo bavit, stale mi vycari usmev na tvari 8)
samozrejme ked obchody vyjdu, co pevne verim ze to bude za cca 6 mesiacov, tak potom samozrejme bude to urcite opat BMW aj ked vtedy nastane velka dilema ake kupit.... ale zas to bude ta lepsia dilema :lol:
EX E39 528iA, r.v.99

jararak

Piatok, 22. Júla 2011, 09:36

ja som nepovedal ze som kupil bez vybavy, len som nekupoval auto s blbostami s ktorymi sa neda pohnut, alebo ked tak len velmi tazko. sak ked tak si mrkni moj pribeh 530d modrinka ;)
bmwcoding.sk

ONdr3j
Autor témy

Piatok, 22. Júla 2011, 22:14

hh to mna nezaujima, ja chcem vzdy max vybava co viem zohnat aj ked cim je toho viac tak je vacsia sanca ze sa nieco poserie :lol:

pozrel som si tvoj pribeh, pekne auto a hlavne koooopec roboty s nim bolo ale mne kombi nepacia, ja som na sedany/limuziny a este k tomu dizel, ja som na benzin :D
EX E39 528iA, r.v.99

ONdr3j
Autor témy

Re: [E39 528iA] - opat na predaj...koniec

Piatok, 23. Septembra 2011, 16:06

koniec pribehu, auto predane libyjcovi a jeho kamarat bol s pakistanu :smile:
EX E39 528iA, r.v.99

• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 28 neregistrovaných