... všetko o BMW ...
ONdr3j napísal:loool chlape, si tu 2 dni aj s topankami a hlavne rozdavas rady k prispevku co ma vyse 1 a 1/4 roka, predstav si ono sa to viac udialo s tym svetlom za ten cas ako len utretie do sucha, to utretie bola 1 faza, zial nepomohla, pomohla az 2 faza zo bolo jeho zatesnenie a pred par dnami (v den ked si sa sem registroval) tak sa vymenili komplet predne kryty svetiel, mozno narazas aj na to ze su len DEPA ale zial ked original stoji cca 180-190€ za 1 ks co je absolutne nehorazna suma (este keby za lave aj prave spolu je taka cena tak kludne berem)
do toho auta islo za ten rok a 1/4 viac ako 3500€ na servis a pod veci (neratam benzin), takze ja osobne nemam pocit ze by som na nom setril, ale zas nevravim ze by tam isly vzdy originalne diely, ak som na to prave mal tak tam isiel originalny diel, ak nie tak som vzdy hladal obdobnu kvalitu a niekedy zial tam isly aj pouzite diely, nie som na to hrdy ale inak to neslo (tyka sa to riadenia a posilovaca brzd)
a co sa tyka kolies, tak neviem co s nimi mas, mne sa moje letne veeelmi pacia a nemenil by som ich za ziadne ine ani za 18" tych istych kolies, 17" povazujem za max (aj ked pravda je ze 18" som neskusal), ale s tymy starymi mas mozno pravdu ale len v tom zmysle ze tie disky uz maju co to za sebou, tak by sa im mozno zislo trosku renovacie
co sa tyka mojich zimnych tak su to len 16" ale som s nimi nadmieru spokojny, aj ked nie su take pekne ako letne ale keby sa mi nepacili tak by som ich nekupil
a este co sa tyka lestenia kolies tak to urcite nie, ja nepotrebujem mat na aute kolesa co sa mu lesknu kolesa, snazim sa zachovavat originalny stav auta, cize ziadny tuning (tuzing) a pod aj ked napr take AE kruzky na denne svietenie by bodli ale svetla boli bez tych kruzkov tak aj ostanu
este dodam ze toto co som napisal je cisto moj nazor, nikoho nenutim aby robil vsetko tak ako ja, napr keby som mal ine auto (novsie) tak by mozno padlo aj to lestenie kol ale pokial mam toto tak nie (napr ak by mal lestene kolesa od vyroby tak preco nie, alebo by sa mu hodili take kolesa, co pri tomto nemam taky pocit)
uff ale som sa rozpisal hned z ranaa mako dufam ze som ta neurazil tym zaciatkom
MAKO napísal:EEEJ,ALE SA VSETCI OZVALI,CO MAJU ROVNAKE KOLA,JA NIC PROTI,LEN MI 39-NA PRIDE DIZAJN NADCASOVO A TIE KOLA CI SU ORIG,ALEBO NIE,NA TVOJOM AUTE SU HISTORICKE,ALE TO JE NA TEBE,HLAVME ZE SA PACIA TEBE,TO STOU LAMPOU MI NESLO O ZNACKU,DEPO JE LACNE A VYROBKY SU GOOD,TO CO NASLEDOVALO PO UTRETI SOM UZ NECITAL,JA SOM SA NEURAZIL,ALE MAM POCIT ZE TY A VSETCI ZASTANCOVA HISTORY WHEEL ANO,TAK CIA BORCI....
Bikemann napísal:
co ti pride na tychto diskoch hystoricke? nechapem...
ale ako sa hovori 100ludi ,100chuti
ONdr3j napísal:mas pravdu mako ze som sa urazil ale mylis ze je to kvoly kolesam, urazil (lepsie povedane nasral) som sa kvoly tomu ako si ma poucoval ze mam autu davat vsetko co chce, nestrit a pod, pritom ma absolutne nepoznas a ako si neskor potvrdil ANI si si len neprecital celu temu a hned si mudroval
co sa tyka tych kolies tak ako napisali tak 100 ludi 100 chuti, v tom sa nebudem s nikym hadat, len stale nechapem co je na nich hystoricke![]()
tak pises ako keby tie kolesa boli z prveho BMW
ale sam som uznal ze tym kolesam by sa zisla nejaka regeneracna procedura, lebo uz maju co to za sebou lak sa trosku odlupuje (ci co to je), trosku poskriabane, obite (ale to su od kupi)
bikemann: kraasne
a mako, prosim, vypni si ten capslock lebo je to napo tebe citat
ONdr3j napísal:a co s toho vyplyva? nabudece precitat cele a potom reagovat![]()
pekneee kolieskaale som spokojny zo svojimi ale ked uz M5 kolesa tak k tomu chyba aj ta M5-ka, takze ked bude M5 tak budu aj adekvatne kolesa k tomu