... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
ppmajko napísal:pripada mi to trocha divne, ze zakaznik ma nieco platit,,,,ved predsa on si nevymyslel tu opravu
to akoze keby bola zvolavacka na trebars kluku tak si mam platit naplne????to je riadna blbost
zistoval som v VW a KIA tam zakaznik v ziadnom pripade nic neplati, taktiez ked sa nieco meni napr. ceed mal tiez problem s napinakom rozvodov tak sa automaticky menia cele rozvody, tak by to malo byt
v tomto ma BMW trocha sklamalo, tie auta niesu lacne a tak by sa k zakaznikom mali spravat
pejo napísal:Ako som slubil, posielam ofotenu fakturu.
Moj pripad popisujem vyssie (BMW vymenu uznalo, preplacalo material plus pracu. Ja som doplacal vymenu naplni - olej, nemrznuca, atd..)
Faktura 1 cast:
- vidno cenu, ktora je normovana za pracu (889,39 EUR bez DPH) (1067,27 EUR s DPH)
- cena, za vsetky nahradne diely (381,21 EUR bez DPH) (457,45 EUR s DPH)
- SPOLU: 1524,72 EUR s DPH
- tuto ciastku hradilo celu BMW
Faktura 2 cast:
- diagnostika (10,98 EUR bez DPH) (13,18 EUR s DPH)
- nahradne naplne (129,99 EUR bez DPH) (155,99 EUR s DPH)
- vehicle check - nepovinna polozka, to som mal ako servisny interval kontroly vozidla (38,43 EUR bez DPH) (46,12 EUR s DPH)
- SPOLU: 169,17 EUR s DPH povinne pri vymene rozvodov
- tuto ciastku musi platit zakaznik
Kloky napísal:
...pri výmene som mal okolo 46tis. sa mi zdá
Chlapík z CR my písal, že sa mu pretrhla pri 20tis. km, má tiež F30, menili mu cely motor potom, ale v rámci záruky.
Asvo41 napísal:Včera som bol tiež v BMW Group M - Dúbravka na základe toho čo písal pejo môžem potvrdiť maximálna spokojnosť, žiadna arogancia ochota ústretovosť - vybavoval ma servisný poradca pán Dugovič zo 100bodov by mal 150![]()
Časť 1:
šiel som preto do dubravky lebo v žiline mi povedali že auto spada do zvolavačky ale ma už 200tisic pomalu tak jedine ak si všetko zaplatim sam nikto sa ani len neobťažoval to auto čo i len ypočuť či tu reťaz nepočuť spytal som sa či sa to da aspoň na nejakom stroji skontrolovať povedali že da ale nech im najprv podpišem nejaky papier a ak to bude zle to musia vymeniť s tým že by som to platil ja kukal som na nich ako chuj že čim im nehrabe a odišiel som tvarili sa akože čo tu chceš s taku staru bučoru (2008)
Časť 2:
Zavolal som na zaklade pejovej spokojnosti do Group M a okamžite mi cez telefon všetko potvrdili že nech pridem samozrejme že moje auto s motorom N47 spada do zvolavačky a je jedno kolko ma km (neni to jedno vtedy ak označenie motora nespada do zvolavačky ale to vam hned povedie cez telefon poslednych 7vin)
Ako som spominal prevzal si ma pan Dugovič všetko ochotne vysvetlil s ničim nebol problem auto rano prevzali spravili test okolo 12:00 mi volali že moje auto je v poriadku nech si preň pridem Vymenili akurat šponovak znova spravili test s vysvetlenim že ma za ulohu zlepšiť technicky stav vozidla a predlžiť životnosť inač po technickej stranke že mam auto v poriadku čo kontrolovali tiež![]()
Samozrejeme mi povedal pred tym že môže byť aj taka možnosť že to bude treba meniť a auto ostane u nich cca 5dni nechaval som im tam aj techničak že ak by to menili robili by aj dlhšiu skušobnu trasu - samozrejme všetko na naklady BMW
2 autorizovane servisy a ako by povedala zuzka plačkova pristup o 365stupňov iný
keď budem potrebovať niečo s autorizovaneho servisu tak jedine od nich Group M
m-jay napísal:Za výmenu šponováku si platil niečo? či vôbec nič? pretože ja som tam bol včera a mne povedali že na moje auto sa nevzťahuje technická akcia ale vymenili mi šponovák za 81€. nechápem tomu keď mám tiež motor N47 akurát že Vin uvedené v zvolávačke nemám. dik za info
Peto24 napísal:
Veď to je na tom , že všetky N47 s tým majú problém , ale nie všetky spadajú