... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
Mimo napísal:tak myslím,že v dialkových a hmlovkách to u nás nebude nikomu prekážať(okrem orgánov a tí si to nemusia všimnúť) - videl som už aj ja pár žluťáskov v stretávačkách oproti ale že by ma nejako extra osvietili
skôr nie ako ano... takže v dialkových,ktoré človek používa len ked nikto nie je oprati.. by nemal byť problém. a aj tak, z dialky aj to žlté svetlo zo stretávačiek vyzerá dobre.. podla mňa
![]()
a podla mňa to dodá autu trochu iný šmrnc, také tu proste nikto nemáproste budeš odlišný od iných.. čo je pri E36 mám pocit ťažké.. kus jedinečnosti autu nezaškodí
držím palce a teším sa na fotky
Mimo napísal:nevim čo vám prekážatie svetlá v bežnej premávke možno ani nepoužije... logicky na tom nevidím nič čo by luďom malo prekážať
![]()
ach jaj, ale neva.. vec názoru. mám pocit,že tu každá druhá téma končí sporom, hádkou, výmenou názorov, urážkami a pod... tým klesá úroveň.
barabas napísal:majko ano, ano majko, majko mas ju jedinecnu, si najlepsi, nepocuvaj ho,
majo320 neber to osobne nebolo to tvojim smerom, len sa bavim na tom aky tu mas fanclub;)