... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Majo320
Autor témy
Auto: BMW E36
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 15. Januára 2009, 19:52

Diiky urcite nafotim

Mimo
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 15. Januára 2009, 19:56

tak myslím,že v dialkových a hmlovkách to u nás nebude nikomu prekážať :wink: (okrem orgánov a tí si to nemusia všimnúť) - videl som už aj ja pár žluťáskov v stretávačkách oproti ale že by ma nejako extra osvietili [-( skôr nie ako ano... takže v dialkových,ktoré človek používa len ked nikto nie je oprati.. by nemal byť problém. a aj tak, z dialky aj to žlté svetlo zo stretávačiek vyzerá dobre.. podla mňa :wink:
a podla mňa to dodá autu trochu iný šmrnc, také tu proste nikto nemá :wink: proste budeš odlišný od iných.. čo je pri E36 mám pocit ťažké.. kus jedinečnosti autu nezaškodí :wink: držím palce a teším sa na fotky 8)

Majo320
Autor témy

Štvrtok, 15. Januára 2009, 20:02

Mimo napísal:
tak myslím,že v dialkových a hmlovkách to u nás nebude nikomu prekážať :wink: (okrem orgánov a tí si to nemusia všimnúť) - videl som už aj ja pár žluťáskov v stretávačkách oproti ale že by ma nejako extra osvietili [-( skôr nie ako ano... takže v dialkových,ktoré človek používa len ked nikto nie je oprati.. by nemal byť problém. a aj tak, z dialky aj to žlté svetlo zo stretávačiek vyzerá dobre.. podla mňa :wink:
a podla mňa to dodá autu trochu iný šmrnc, také tu proste nikto nemá :wink: proste budeš odlišný od iných.. čo je pri E36 mám pocit ťažké.. kus jedinečnosti autu nezaškodí :wink: držím palce a teším sa na fotky 8)

Dikes dikes.
Ked budes mat niekedy cestu do BA alebo SC tak daj vediet este doriesime tie peniazky

barabas
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 15. Januára 2009, 23:47

ja vas je*** robte si co chcete aj majaky, vybojky si dajte na palubovku a rovno si tam vycapte kupil som si bmwcko len preto aby som uputal vsetkych pozornost a ukazal na seba a este sa snazim niecim dalsim.

nikto ti nepisal ze si zly vodic, ani ta nepodcenoval pri soferovani, napisal som ti moj nazor na zlte svetla, ked ich vidim ci uz za sebou, alebo oproti sebe, ci uz su dialkove, stretavacky alebo hmlovky!

a ked zazijes taku hmlu ze ti budu stretavacky viacej robit zle ako dobre, tak si spomen a uvidis ako budes svietit ak sa budes chciet pohnut aspon ako tak.

berte si to osobne, berte si to ako chcete!

fakt tu ta uroven klesa coraz dalej, ale bohuzial isto...

chembos
Auto: 530d&320i
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 15. Januára 2009, 23:53

tym ze si niekto nahodi na auto zlte dialkace a hmlôvky tak klesa uroven ???
podla mna uroven klesa takymito prispevkami
aspon sa snazi upravit si auto podla seba, chce mat nieco podla seba a chce mat svoje auto v niecom vynimocne a to by sa malo ocenit!!! nie ho zato odsudzovat, nepoviem keby to bolo v rozpore s nejakym zakonom, ale toto asik ani moc neni narozdiel od spominaneho majaku!!
>BMW g31 30xD
>BMW f10 530xd ex
>BMW e70 X5 30d ex
>BMW e92 330xd ex
>BMW e60 525xd ex
>BMW e39 535i ex
>BMW e36 320i QP ex
>Jeep Cherokee 2,5TD Limited ex
>BMW e39 525 TDS ex

Bolgi
Kraj: Bratislavský

Piatok, 16. Januára 2009, 00:07

suhlasim s barabasom, ale je to Majove auto, takze sa tu netreba hadat, aj tak si spravi podla seba (asi uz aj spravil) :wink:
Good cars will get you from point A to point B and great cars into trouble !

Mimo

Piatok, 16. Januára 2009, 08:07

nevim čo vám prekáža :D tie svetlá v bežnej premávke možno ani nepoužije... logicky na tom nevidím nič čo by luďom malo prekážať :roll:

ach jaj, ale neva.. vec názoru. mám pocit,že tu každá druhá téma končí sporom, hádkou, výmenou názorov, urážkami a pod... tým klesá úroveň.

barabas

Piatok, 16. Januára 2009, 08:31

Mimo napísal:
nevim čo vám prekáža :D tie svetlá v bežnej premávke možno ani nepoužije... logicky na tom nevidím nič čo by luďom malo prekážať :roll:

ach jaj, ale neva.. vec názoru. mám pocit,že tu každá druhá téma končí sporom, hádkou, výmenou názorov, urážkami a pod... tým klesá úroveň.

doteraz som sa nemiesial vobec, toto je druha tema kde som sa vyjadril tak ako som sa vyjadril.

nechajme to tak, zistil som ze tu nema vyznam vyjadrovat sa k tym veciacm co sa tu pisu, bude uz len mazat, premenovavat a presuvat...

little_psycho
Auto: e38

Piatok, 16. Januára 2009, 17:24

videl som to už to ma majo nahodene a je to super. ale barabas mal pravdu, dnes kolaps kade majo jazdil lebo si všetci mysleli že ich osvecuje slnko a ono nie, boli to majove parkovačky.

majko je to brutal klobuk dole . tvoja 36ka je jedinečna

len tak dalej
BMW e38 728i
ex-BMW e30 320i cabrio
ex-BMW e30 320i touring

barabas

Piatok, 16. Januára 2009, 23:48

majko ano, ano majko, majko mas ju jedinecnu, si najlepsi, nepocuvaj ho,

majo320 neber to osobne nebolo to tvojim smerom, len sa bavim na tom aky tu mas fanclub;)

Mimo

Sobota, 17. Januára 2009, 00:47

:lol: čakal som na barabasovu reakciu :D ale ako pohoda.. ber to tak kto chce modré parkovačky.. má ich.. kto chce neony pod auto, má ich... kto chce 50led ako denné svietenie má ich.. no a kto chce žlté svetlá :D mááá ich :lol: :lol:
uvidíme na fotkách ako vyzerá new look, takže majo, neváhaj a foť :lol: go go go! :lol:

Majo320
Autor témy

Sobota, 17. Januára 2009, 09:19

barabas napísal:
majko ano, ano majko, majko mas ju jedinecnu, si najlepsi, nepocuvaj ho,

majo320 neber to osobne nebolo to tvojim smerom, len sa bavim na tom aky tu mas fanclub;)

Ved na to mame toto forum aby sa mohol kazdy vyjadrit ci uz pozitivne alebo negativne.
Len si si mozno trosku zmilil temu lebo ja som sa nepytal na vase nazory na zltu foliu alebo svetla ale na to kde sa to da zohnat.
Ale som rad ze to tu nakoniec neskocilo nejakou velkou hadkou. Tak ak som ta niecim urazil sa ospravdlnujem. :D :D
Vela stastnych km

Zelo ZH

Sobota, 17. Januára 2009, 11:10

No po precitani tohto tu mi neda nereagovat.... Podla mna by ti mali rovno zobrat technicak rovkako ako tym co maju najebane xenony v parabolach, modre parkovacky a kope dalsich podobnych individui.... Doprial by som ti kby niekto co ide oproti tebe mal zlte dialkove a zabudol ich vynut ( co sa iste stane z casu na cas aj tebe)... travim na nasich cestach strasne vela casu, a podobne kreacie by som riesil asi velmi tvrdo.... Ale mas pravdu, je to tvoja vec, nie vecou tych co chodia oproti, ty sa len zabit mozu, ked im s tym zasvietis oproti...

Co sa tyka urovne fora, tiez suhlasim s Barabasom!!!! Pani uvedomte sa!!! Zasierate to tu strasnymi dristami.... a to v sekciach ktore na to vobec niesu urcene.... tu sa maju riesit technicke problemi o ktorych tu vacsina prispievajucich (pseudoodbornikov) nema ani sajn.... Len zavadzanie svojimi nepodlozenymi nazormi a povzbudzovanie sa v nezmysloch
BMW E34 540i 6q Saloon M paket
V8 FOREVER
BMW E24 635 CSi
Obrázok

Majo320
Autor témy

Sobota, 17. Januára 2009, 11:23

Sorry ale moj nazor je ze tato tema patri do technickeho okienka

little_psycho
Auto: e38

Sobota, 17. Januára 2009, 11:42

ja si myslim že ked maš aj obyčajne dialkove a nehaš ich zapnute tak je to dosť na p... ale aj keby ich majo zabudol napr vypnut stači ked mu oproti iduce auto blikne a uvedomi sa že ich zabudol vypnuť a vypne ich.

neviem prečo by mal hned niekoho zabijať a podobne.
BMW e38 728i
ex-BMW e30 320i cabrio
ex-BMW e30 320i touring

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 13 neregistrovaných