ja mam na dialkovom na smerovky dva vystupy ale tak ty si to musis rozdvojit ako to je uvedene v navode....a ja to nemam zapajane na vystrazne ale na svorku co je pri nohach vodica tam su tiez kable na smerovky
skušal som to davať na vystražnu.. lavu stranu auta mi v pohode zapne.. pravú nie.. pri hociktorom konektore ktory skušam to nejde.. Pri jednom mi vypaluje poistku na dialkovom.. Po roku som chcel dorobit tie smerovky ale taka lahoda to nie je..
tam sa mi to až ťahať nechce preto by som bol rád keby bol niekto kto to robil na tieto vystražne.. už som tu našiel aj na bmwklube takeho čo o tom písal .. že mu šla len lava strana a nejak to prepojil ale už tu rok nechodí.. takto to vyzerá
podla schemy by to mal byt pin cislo 5 modro zeleny kablik alebo pin 2 hnedo modry a mali by blikat obe...ale nieje to take jednoduche kedze to ide este cez rele smeroviek a cez crashalarm senzor....ak dialkove dava plus 12v najlepsie by bolo kedy si smerovky zapojil do konektoru X13 co je vedla spojky pod krytom na odkladanie nohy
pre kablikove farebne rozoznanie aby to tu bolo keby niekto potreboval. Vrtal som sa v tom tak preco nie - modry = prava smerovka - sivy = lava smerovka - zlty = tlmene svetla - biely = dialkove svetla
dalsie kabliky som neskumal pretoze som to nepotreboval
Nové približovadlo: e39 523i Actual na rozpredaj: e36 320i ak ma niekto o nieco zaujem PM ex: Seat Cerdoba Škoda Fábia
Cawte mam tiez dialkove ktore som dorabal sam vsetko funguje som snim spokojny akurat ja som to napojil na svetla lebo som nemohol zapojit sa smerovky.uz nepametam presne ako to bolo ale skusal som to aj na vystrazne svetla tam nic.pod volantom som to tiez skusal ale ako nahle som pocas jzdy zapol smerovku do lava alebo do prava tak mi svietili obe strany preto ta prerabka na svetla.mne tam ide len jeden kabel smerovky a neviem ako to prerobit aby to islo.Co mislite ak ten kabel rozdvojim tak to pomoze Ci???
ja som na original dialkove ovladanie dorobil blikanie smeroviek - jednoduche, stacilo jedno dvojite rele a dve diodky :) a chystam sa dorobit dotah a otvaranie okien pomocou original dialky na e36...program mam uz napisany uz to len zapojit a odskusat....
len si trosku pockas lebo teraz robim byt tak auto ide bokom... musim este zohnat nejaky mini zdroj tak z 11-15V na 5V kedze mam procak ktory programujem ma 5v vstup aj vystup