... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
http://www.hidplanet.com/forums/showthread.php?29086-Everything-you-ever-wanted-to-know-about-HID-bulbs
mitocross napísal:Ak niekto hlada originalne D1S Osram CBI za normalnejsiu cenu, tak mozem potvrdit, ze odtialto su ok:
http://www.ebay.de/itm/291093066824?ssP ... 773wt_1154
Balenie prave, tvar vybojky, znaky na nalepkach, seriove cisla a QR kody na povrchu aj pod hlinikovym obalom suhlasia.
... aj ked luxmeter nevlastnim.
Otazka na odbornikov: Co znamena to velke C na nalepke na vybojke?
undy napísal:
C= copy, kópia originálu
RACERMAN napísal:Ahoj porad prosim Ta ake vybojky kupit
OSRAM XENARC NIGHT BREAKER UNLIMITED - skoda ze nie su kus belsie
alebo
PHILIPS 85122XVC1
alebo
PHILIPS D2S, 85122+, 35W, 3400lm
alebo nieco ine..zhana kamarat nechce aby boli uplne zlte ako halogeny...ale zas tie 5000K su uz asi vela do dazda, hmly teraz na zimu hlavne tak nevie
cena nehra rolu...chce take aby mali oproti normalnym +50% dakujem za info.
RACERMAN napísal:Ahoj porad prosim Ta ake vybojky kupit
OSRAM XENARC NIGHT BREAKER UNLIMITED - skoda ze nie su kus belsie
alebo
PHILIPS 85122XVC1
alebo
PHILIPS D2S, 85122+, 35W, 3400lm
alebo nieco ine..zhana kamarat nechce aby boli uplne zlte ako halogeny...ale zas tie 5000K su uz asi vela do dazda, hmly teraz na zimu hlavne tak nevie
cena nehra rolu...chce take aby mali oproti normalnym +50% dakujem za info.
caknakist napísal:Tak jsem se včera dostal k tomu, abych ty výbojky poměřil...zvědavost mi nedala. Jak Osram Cool Blue, tak Osram Night breaker zmlátí Philips Xtreme vision docela s přehledem, v případě nightbreakerů docela brutálním způsobem. Jak bude čas, hodím přesná čísla. Zrovna třískám TT simikovi do auta quad xennon :-)
caknakist napísal:Tak jsem se včera dostal k tomu, abych ty výbojky poměřil...zvědavost mi nedala. Jak Osram Cool Blue, tak Osram Night breaker zmlátí Philips Xtreme vision docela s přehledem, v případě nightbreakerů docela brutálním způsobem. Jak bude čas, hodím přesná čísla. Zrovna třískám TT simikovi do auta quad xennon :-)
caknakist napísal:Mel jsem bixenon projektor ve sveraku, luxmetr poveseny na zdi a staly zdroj. Vždycky odecitam číslo presne 3 minuty po zapaleni a bylo to docela jasne. Nicméně mereno pouze v hotspotu. Pak je otázka, jakou ma ta vybojka geometrii, kolik skutecne dokáže přenést svetla take do sirky...uz jsem se setkal i s tim, ze v ruznych bixenon projektorech byly rozdily mensi/větší. ... záleží, jak si komponenty navzájem sednou, nicméně jsem nikdy nenameril u XV vic, nez u CBI, ale taky záleží na urcitem kusu...vybojky maji pomerne velke tolerance, aby to bylo opravdu smerodatne, musel bych zmerit od každého vzorku cca 20 kusu a udělat prumer. Tudiz, jestli nekdo na hidu naměřil u XV více, je to mozne. Ale za me jsou horší.