... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
phjr napísal:vdaka za odpoved, nejake teda kupim, aj ked momentalne tam asi na tej ceste sneh ani nieje; su to martinske hole
phjr napísal:no, tak zajdem nejake kupit, len voci vyrobkom z tesca mam istu averziu (okrem potravin), tak to uz vidim ze za 15€ to nevybavim
phjr napísal:hm, ten forstinger skusim, snad nieco najdem; pozeral som teraz nieco online a na 245/45-17 boli Thule od 70€
u tych lacnych retazi mam hlavne obavu aby mi to neposkodilo disky... usetrim 20€ na retaziach a doje*em disky za tisicku (alebo viac, ani neviem kolko stoja tieto originaly)
na druhej strane je vysoka pravdepodobnost ze ich nikdy nepouzijem, toz to je dilema... zajdem do toho forstingera a uvidim co budu mat
phjr napísal:heh no to je tiez pravda :) tak kupim u forstingera co bude najlacnejsie a budem dufat ze ich nebudem musiet pouzit... dam potom vediet ako som dopadol
heroe napísal:tak to je dobra sprava; ked im budem tvrdit ze mam 4x4 budu mi verit? nemam nikde ziadne oznacenienemusíš tam púšťajú 4x4 bez reťazí, každý bavorák s X tam vyšiel bez nich, ale zasa reťaze sú dobrá vec