... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
shark2 napísal:thebeno: podla tvojich jazd viac menej BA a minimum na hory ti je xdrive zbytocny ako ti aj chalani pisali. jazdim uz 3ti xdrive ale z dovodu toho ze jazdim na lyze a snehu po ch*j byva a ku chate lopatovat nebudem a pred garazou doma v kopceku tiez nie :)) ked potrebujes sadnut a ist a nie riesit kto ma vytlaci narychlo. fyziku neo*ebes s xdrive si viacej ludi mysli ze pre nich fyz. zakony neplatia hranica (ne)ovladatelnosti je posunuta inde ale ked to uz prepisknes je jedno ci mas rwd alebo 4x4 dolezite je zastavit. taaaakze rwd + dobre pneu + rozumny medzikus medzi pedalmi a volantom a nieje problem v zime popripade retaze ked dakam ides a ides vysmiaty. menej kurvitok ako na xdrive co sa moze odporucat a zbytocna vaha v lete berem tak ze BA 11.5 mesiaca je leto vzhladom na sneh :) v BA som prezil nejaky ten rok a koniec co ludia tam vedia dorabat kvoli 5cm snehu. na druhej strane ja na xdrive nedam dopustit vzdy som vysiel vsade aj dosiel a to aj za dost hnusnych ciest smyklavych. no a preto rwd je v zime v garazi a xdrive so mnou na ceste :)) inak zas ta spotreba nieje extra vyssia aby si sa nemohol viezt bezpecnejsie popripade rodinu ked xodim dakam dlhsie streky, rozhodnutie je na kazdom clovekovi co mu stoji za to.