... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
dasto
Auto: E39 523iAt (sporak)
Kraj: Bratislavský

Re: vyvažovanie kolies

Nedeľa, 7. Apríla 2013, 19:09

ked som vyvazoval kolesa tak najprv isli na vyvazovacku, ak si aj nieco pytalo a bolo to v moznosti odlepit zavazie, pripadne si pytalo pridat, nebol problem, samozrejme rozumne hodnoty, napr ak pyta na opacnu stranu 10g, odlepis 5, roztocis a uvidis. Masina pyta po 5 gramoch, teda ak je treba navazit 8 praskne ti rovno 10 a vtedy moze pytat oproti zasa 5g. Videl som ale aj jedneho typa ktory nalepil zavazie oproti, aby to dovazil, tak som ho zbuzeroval, nakazal odlepit z protilahleho danu hodnotu a uz ukazovalo 0-0. Je to o ludoch a podla toho ako su pedantny a chce sa im. Ak ta stve len design, ze maju olovka inu farbu, pripadne velkost, ver tomu ze 98% ludi ktory ti budu pozerat na uto si to nevsimnu.
radosť - jazda - bmw :.... vieme o čom ten slogan je

jetzt?
ex E39 523iA touring (sporak LPG)
ex E36 coupe 320i

fox1k
Autor témy
Auto: BMW
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 7. Apríla 2013, 20:05

čo som pozeral oproti závažia nikde nie sú, iba vždy na jednej strane, tak spolieham, že vedia čo robia [-o<

Hajecek
Auto: E36 325iA Cabrio
Kraj: Bratislavský

Utorok, 9. Apríla 2013, 08:09

toto je celkom blbost ... vzdy treba dat zavazie dole aj ked sa len "dovazuje" - ak uz pristroj vypise nejaku hodnotu ... ak napise 0-0 je to okej a nechava sa to ... inak vzdy by som radsej pri vyvazovani kolies stal pri majstrovi pretoze niektory su schopny natukat do pristroju zavazie na inu cast disku a to je potom cele vyvazovanie na prd ... ale skratka olovka musia ist dole uz len z dovodu ze pre lepsie vyvazenie moze pristroj hodit hodnotu aj na opacnu stranu

fafa111
Auto: E36 320i coupe
Kraj: Prešovský

Utorok, 9. Apríla 2013, 11:10

Ty myslíš zavažia na plechy? Tie sa davaju dole, lebo sa daju lahko vratit naspäť.
Ale nalepovacie už nevratiš, potom cvakaš za nove. (potom sa rozpravaju dvaja, že on bol tam a tam a bolo lacnejšie a tak..... Ale nikto sa nepýta či olupal doma zavažia, alebo nie, alebo čo sa vlatne robilo.)
Mne raz ukazoval moj oblubeny pneuservisak, že vyvaženie 0,0 nieje celkom nula. Potom prepol desatinnú čiarku na dve miesta a až tak mi to vyvážil do nuly. A pri každom kolese sa pýtal, kde bude to koleso na aute. Triaslo mi stale jemne volant, po jeho vyvážení je pokoj.
Ale ludom obyčajne stačí normálne, lebo potom plačú že je to drahé.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 19 neregistrovaných