... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
MT-SPEEDY napísal:balino napísal:kua zas vymyslam dam si asi pohube
Mozem ja?
balino napísal:GOOSE528 napísal:Pocuj Balino...este zacnes rozmyslat nad BMW telefonom do auta a uz si rovno mozes kupit 5ku![]()
![]()
telefon som mal!som ho vybral este teraz mi vzadu trci kabel z okna zabudli sme ho vytrhnut mam doma celu sadu
GOOSE528 napísal:balino napísal:GOOSE528 napísal:Pocuj Balino...este zacnes rozmyslat nad BMW telefonom do auta a uz si rovno mozes kupit 5ku![]()
![]()
telefon som mal!som ho vybral este teraz mi vzadu trci kabel z okna zabudli sme ho vytrhnut mam doma celu sadu
Blazon, telefon vybrat z auta
balino napísal:GOOSE528 napísal:balino napísal:GOOSE528 napísal:Pocuj Balino...este zacnes rozmyslat nad BMW telefonom do auta a uz si rovno mozes kupit 5ku![]()
![]()
Blazon, telefon vybrat z auta
jasne!pevnu linku nemam ani doma
GOOSE528 napísal:balino napísal:vdaka bohu to by tu bolo prispevkov
No ty mas co hovorit ze?Doma niesom skoro vobec na PC. Domov pridem tak o 22:00 najskor a mam plne zuby pocitacov. SOm rad ze mozem odpocivat.
![]()
balino napísal:vie mi njekto poradit ci a ako sa da dorobit vyhrievanie sedaciek a ako sa to ovlada...na digi klimu sa to asi neda napojit?![]()
VLADKY242 napísal:balino napísal:Nema boja volať budem zajtra potrebujem neaké vecičkyokej tak zisti predbezne cenu a aj tie senzory parkovacie...a ked budes volat norikovi vies co sa mas pytat!danke