... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
darty napísal:Dá sa to aditívum(STP Diesel Treatment + Injector Cleaner 250ml)
niekde normálne kúpiť?
rosky napísal:Je to uplne ina stavba .SU OMNOHO PRESNEJSIE CO SA TYKA DAVKOVANIA A JE KTOMU POTREBNA INA RIADIACA JEDNOTKA.
svanto66 napísal:ma tu niekto skusenost s aditivom do nafty VIF super diesel zimny? dnes som ho kupil...nevadi ked som ho pridal do nadrze az po tankovani??
luky2208 napísal:No ak si ho nalial až po natankovaní a vôbec si ho nesplachol naftou tak je to ako keby si ho tam vôbec nedal,alebo sa z naftou zmieša až po hodne dlhej dobezostal vlastne rozliatý v nalievacom hrdle.
svanto66 napísal:
no tankoval som den pred tym plnu lebo som uz musel ale aditivum na pumpe nemali..a dal som toho aditiva 60ml...takze dobre by bolo to splachnut este nejakou naftou? or mozno ze to uz je v nadrzi vse ?
luky2208 napísal:Ak si mal naftu az hore v hrdle tak sa to snat neako premieša. ale ak maš ešte neake to € tak to zalej aspon zo 2-3 litre aby to stieklo dolu
svanto66 napísal:
no jo no asi to bude lepsieinak mozu sa striedat aditiva medzi sebou? lebo doteraz som pouzival castrol tda..zaujimalo by ma aj ktore je lepsie z tych dvoch co som napisal..popripade odporucit nejake ine...
luky2208 napísal:Ked to nebudeš meni pri každom tankovaní tak by sa nemalo nič stať. Ale najlepšie je použivať jedno.
Ktoré je najlepšie ?Tak to je spravna otázka
. treba vyskušať a podla spotreby/dymenia/štartovania/vykonu motora vybrat to najlepšie.
Ja osobne som ako prvé použival tabletky mali tuším nazov FFI alebo EFI teraz neviem presne bol to neaky americký výmysel. Bol som s nimi spokojný čo sa týka vykonu/dymivosti a štartu ale mali 2 nevýhody. Rozpuštali sa 24h a 1kus stál 80sk. Teraz už asi rok používam BischopSoriginál,je to adytývum čo vymysleli neakí inžinieri v Prahe oryginál na europsku naftu.Môžem len odporučiť. Da sa to obiednať cez net.
svanto66 napísal:
a mas nejake skusenosti s VIF ?