... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
slamec napísal:po novom roku sa môžme dohodnúť lebo v KK robia len do konca týždna. A šasovo,ak by sme sa dohodly presne na deň tak by sme to vybavyly tak že rano prydeš a poobede ideš domov. By sme zistili či maju aj nahradne špičky vstrekov ak by bolo treba.koľko času/dní/ mi bude na to treba?
teraz som zaneprázdnený a ešte sa aj terigať do PP
luky2208 napísal:po novom roku sa môžme dohodnúť lebo v KK robia len do konca týždna. A šasovo,ak by sme sa dohodly presne na deň tak by sme to vybavyly tak že rano prydeš a poobede ideš domov. By sme zistili či maju aj nahradne špičky vstrekov ak by bolo treba.
slamec napísal:akože ked budú dobré a oni ich tam len nahodia na stolicu a nič nevymenia tak to bude za pol dňa... ak to urobia v priebehu dňa tak je to super
... je to celkom od ruky no možno sa dám nahovoriťpo novom roku
zhmp napísal:aky je rozdiel v tej norme to neviem,ale na CR trysku je normalne stolica. tryska sa upne do stroja napojí sa na nu elektryka aj pryvod a prepad. ostatné urobý stroj.normalne ta tryska beží ako v motoreChaloši hovorime tu o common rail vstrekoch,že?? Takže aj na to su stolice,?? Viem že na staré trysky čo sa im kalibroval tlak vypodložkovávanim, že to je aj u nas v tt to robia..len by ma tiaž zaujímalo ako je to stýmito common railovymi tryskami ,ktore pracuji inak ako tie klasiky....Takže ty už musiš mat asi emisnu normu 4 na tej 5kovici,že??....Vie tu niekto aky je rozdiel medzi Tryskami na emisnu normu 4 a emisnu normu 3???![]()
luky2208 napísal:aky je rozdiel v tej norme to neviem,ale na CR trysku je normalne stolica. tryska sa upne do stroja napojí sa na nu elektryka aj pryvod a prepad. ostatné urobý stroj.normalne ta tryska beží ako v motorestroj potom vytlačí protokol.
zhmp napísal:skusim sa v tom zajtra trošku povrtať ak my vyjde čas ale je dosť možné a aj to predpokladám že v tryskách nebude rozdiel. Jedine že tam bude neako zdvyhnutý vstrekovaní tlak.Lebo vyšší tlak na tryske= lepšie rozprašenie a to= menšie emisieJasne chápem....)))) len by ma zaujímalo či sa dá emisna norma 4 nadstavit na emisnu normu 3.....alebo treba nove trysky....(((....tieto veci mi zatial nevie nikto zodpovedať...))
rosky napísal:Nove typy Euro 4 mozu byt uz piezoelektricke vstrekovace.
luky2208 napísal:nedokaže to uplne všetko,ale da sa stým robyť dosť vela vecí. jediný problem je vtom že ti treba každý rok vycalovať 40 000sk za update,inak sa ti to vypne.
darty napísal:Aké aditívum do nafty, na prečistenie trisiek, a pomôže to trochu?
320d 2000.Dik