Pondelok, 13. Októbra 2008, 08:15
Nazdarek, netoci sa mi vrtulka v paneli klimy. Je mozne ju vymenit? Alebo co by sa s tym dalo poriesit? Ma popripade niekto funkcu? Dik Jedna sa o digitalnu klimu v E39
edited: neviete niekto kde by som taky vetracik zohnal? je tam vetracik od nemeckej firmy EBM PAPST. Mal som to vybrane a komplet som to vycistil a vystriekal Wurthackym olejickom, chvilu to islo ale niekedy zostane zaseknuta a uz sa nerozbehne, jedine ked jej pomozem, ono je to asi preto ze je to vrtulka s malilinkym vykonom a nedokaze sa rozbehnut lebo je uz lozisko v cudu. Preto by som potreboval novu, lenze v EBM PAPST v cechach kde je pobocka toho vyrobcu ich nemaju a z nemecka mi neodpisali. Skusal som aj vo vrakoviskach, ale tam tie vrtulky boli v este horsom stave... A v BMW predavaju len cely panel klimy za 500€ Nemate niekto na prdedaj samotnu vrtulku? Popripade zhorety panel klimy z ktoreho by som mohol vymontovat vrtulku? Ďakujem
-
Prílohy
-

- takto to vyzera na doske. upozornenie - toto nieje moja doska :D ja to mam cistucke :)
- HVAC%206.jpg (77.5 KiB) 1508 zobrazení
-

- re38.jpg (2.66 KiB) 1508 zobrazení
Naposledy upravil/-a
angelfire v Štvrtok, 11. Júna 2009, 08:21, upravené celkom 1 krát.
BMW 525tds E39 1996 143 PS