... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
modriblesk napísal:ja si niesom isty ci sa ta moja vobec toci.
ked tu tak citam tieto riadky tak sa vazne zamyslam nad tym ze sa pozriem na tu svoju, lebo niesom spokojny s tym ako moje auto nekury a v lete nechladi.
a ak nefunguje, tak tam prisposobim dajaku s PC. v PC byvaju vselijake vetraciky od 2 do 12 cm. niektory tam sadne a podrzi ho tam samorezka, silikon alebo lepidlo D4. podla moznosti konkretneho auta.
angelfire napísal:ahoj, no tak pravdepodobne sa ti tiez netoci... no taky chytry som bol aj ja ze ju vymenim za nejaky PC vetrak, ale to vobec neni take jednoduche. Je to specialna vrtulka s malym pritokom a malym prikonom, ma to myslim 4 piny a elektronicku regulacia z plosaku. takze nieje to take jednoduche ako si myslis :) Keby bolo uz to davno spravim... tak daj vediet ak nieco vymyslis alebo ak sa ti podari taku zohnat :)
fioro napísal:to ze ma 4 piny moze znamenat aj to ze je tam priamo aj teplotne cislo niekde.... vid napr: http://www.ebmpapst.fr/media/405
SnipE_88 napísal:aha dakujem pekne to som potreboval vediet...
a inak taka ista mriezka ako je na klime kade taha ta vrtulka vzduch je aj pri ovladani stresneho okna ta je naco?