... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
gamavox napísal:ja tam mám Dunlop 205/55x16 a ani neviem aký typ a ani to neriešim. Aj keby som tam mal Matador tak to je úplne jedno. Nemám v aute 300-400PS na závodenie a nejazdím okruhy a ani preteky do vrchu. Kebyže ti dám na skúšku dve rovnaké autá s rôznymi pneumatikami tak ani nepocítiš rozdiel. To len máš v sugerované, že značkové pneu sú lepšie ako nejaké Matador, Barum, Kormorán atď.
array napísal:hore mas take tlacitko hladat a tam najdes ze uz sa to tu rozoberalo a je tam toho dost tak zbytocne zalozena temanemas celkom pravdu. na pneu dost zaslezi, v kazdom rocnom obdobi. samozrejme, tu sa nikto nepredbieha kto ake ma a ake znacky, ale otvoril som prispevok aby som zistil ci niekto obuva to co ja, a ako je s tym spokojny., pretoze ja to davam 1x.
gamavox napísal:ja tam mám Dunlop 205/55x16 a ani neviem aký typ a ani to neriešim. Aj keby som tam mal Matador tak to je úplne jedno. Nemám v aute 300-400PS na závodenie a nejazdím okruhy a ani preteky do vrchu. Kebyže ti dám na skúšku dve rovnaké autá s rôznymi pneumatikami tak ani nepocítiš rozdiel. To len máš v sugerované, že značkové pneu sú lepšie ako nejaké Matador, Barum, Kormorán atď.
M3driver napísal:hmm, potom si na toto spomen ked poletis von zo zakruty pretoze si tam obul nejake Kormorany! (to je akoby si napisal ze zimne gumy su uplne rovnake ako letne)
garantujem ti ze to co pises je kravina!! kludne ti to hocikedy dokazem. dones par gum na otestovanie a spravime testik...
M3driver napísal:hmm, potom si na toto spomen ked poletis von zo zakruty pretoze si tam obul nejake Kormorany! (to je akoby si napisal ze zimne gumy su uplne rovnake ako letne)
garantujem ti ze to co pises je kravina!! kludne ti to hocikedy dokazem. dones par gum na otestovanie a spravime testik...
gamavox napísal:....sa tomu tak pi.. rozumieš kámo...Ja som dlhé roky robil s gumami. Ludia majú v sugerované, že značková guma je lepšia ako nejaká obyčajná. Je samozrejme lepšia, ale na to naše jazdenie stačí aj obyčajná. Takisto dostaneše šmyk na Barumke ako aj na Brigestone, alebo Pirelli.