... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
pablo_s
Auto: G21 320xd
Kraj: Trnavský

Piatok, 25. Apríla 2008, 14:18

ja mam Goodyaer Eagle F1 a musim povedat ze na vode su fakt paradne, maju jedinu nevyhodu aspon proti Dunlopom Sport co som mal predtym, ze sa musia trochu viac zahriat alebo mat teply asfalt ale potom drzia velmo dobre a co sa tyka riadenia su velmi presne...

M3driver
Kraj: Bratislavský

Piatok, 25. Apríla 2008, 15:12

gamavox napísal:
....sa tomu tak pi.. rozumieš kámo...Ja som dlhé roky robil s gumami. Ludia majú v sugerované, že značková guma je lepšia ako nejaká obyčajná. Je samozrejme lepšia, ale na to naše jazdenie stačí aj obyčajná. Takisto dostaneše šmyk na Barumke ako aj na Brigestone, alebo Pirelli.

hmm, je mi luto ak som ta nejako urazil alebo podcenil tvoje odborne skusenosti s gumamy...
ak si taky odbornik kludne si davaj na auto co chces. ja sa riadim podla vlastnych praktickych skusenosti a uz nikdy by som na gumach nesetril!!

aspon na prednych urcite nie :lol:
M3 -> Ducati

gamavox

Piatok, 25. Apríla 2008, 16:38

Diablo napísal:
čo si robil s tými gumami?
Na to naše jazdenie- si na BMWKLUBE - to znamená, že ludia čo sú tu ,jazdia na BMW a drvivá väčšina z nich si kúpila BMW práve kôli jeho vynikajúcim jazdným vlastnostiam a práve preto, že jazdia rýchlo. Pokial hocijaká guma stačí možno tebe, jazdi si na nej, ale nepresviečaj tu ludí, že je jedno aká je guma.
Skús porovnať napr. Pirelli P6000 s takou Brigestone Potenzou.

A bol by som rád, aby si sa prišiel ukázať na niaky zraz, trochu pokecať a sám by si sa presvedčil aký je rozdiel v gumách.

A ešte jedno upozornenie nenavážaj sa tu do členov BMWKLUBU SK :!:

rozprávaš o tých gumách akokeby si každý deň závodil na okruhu. Myslíš si, že keď prídeš na nejaký zraz, kde zagumuješ a trošku sa páli guma, alebo robíš nejaké drifty tak sa tomu rozumieš?Už ťa vidím ako každý deň po meste kde bývaš závodíš po uliciach, či už na suchu alebo na mokru..A po dialnici ideš ako dosratý 130km/h aby ťa náhodou nenamerali. Tak láskavo netrep pičoviny keď sa tomu nerozumieš.Ďakujem
BMW 320D E46 100kw

gamavox

Piatok, 25. Apríla 2008, 16:40

M3driver napísal:
hmm, je mi luto ak som ta nejako urazil alebo podcenil tvoje odborne skusenosti s gumamy...
ak si taky odbornik kludne si davaj na auto co chces. ja sa riadim podla vlastnych praktickych skusenosti a uz nikdy by som na gumach nesetril!!

aspon na prednych urcite nie :lol:

..., lebo máš predný náhon...
BMW 320D E46 100kw

BlackMW
BMW Waffenschmiede Pressburg
Auto: E38
Kraj: Bratislavský

Piatok, 25. Apríla 2008, 16:58

ano vlastne tvoje nepodlozene mudre reci jak radio su doveryhodnejsie
ako nase skusenosti ktore sme si vsetci vymysleli,
ze ma to hned nenapadlo Obrázok

gamavox napísal:
rozprávaš o tých gumách akokeby si každý deň závodil na okruhu. Myslíš si, že keď prídeš na nejaký zraz, kde zagumuješ a trošku sa páli guma, alebo robíš nejaké drifty tak sa tomu rozumieš?Už ťa vidím ako každý deň po meste kde bývaš závodíš po uliciach, či už na suchu alebo na mokru..A po dialnici ideš ako dosratý 130km/h aby ťa náhodou nenamerali. Tak láskavo netrep pičoviny keď sa tomu nerozumieš.Ďakujem
same shit, different day..
There's no replacement for displacement..
Aké krásne ticho by bolo na svete, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Obrázok

Diablo

Piatok, 25. Apríla 2008, 17:10

gamavox napísal:

Som zvedavý, či sa aj prídeš ukázať na niaky zraz, alebo tu budeš len v anonimite vypisovať bludy.
Zamysli sa nad spôsobom ako píšeš tvoje príspevky. Pokial máš v niečom ozaj dobré skúsenosti, tak nám to podlož a vysvetli ako človek. BMWKLUB je o ludoch čo si pomáhajú a stretávajú sa na zrazoch. Dobre sa zamysli po čo chodíš na túto stránku. Podstatná časť tvojich príspevkov z tochto fóra bola vymazaná.Prečo asi. Je to samý vulgarizmus urážanie a bludy :!:

Téma sa zamyká, takéto diskusie nevedú k ničomu
:!:
ola ola emtroáááá

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných