... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

PetoK
Kraj: Žilinský

Re: vaha potrebna na aktivaciu zatazovej decky

Piatok, 29. Augusta 2014, 12:28

Ja napisem len tolko, komu niet rady, tomu niet pomoci...

ty nechapes, ze moze strelit bag a zabit dieta ??? ... kua fakt niektori ludia su tu jak z ustavu... #-o #-o #-o

Užívateľov profilový obrázok
ice.blade
Kraj: Bratislavský

Piatok, 29. Augusta 2014, 12:57

niekto uz spekuloval nad double obvodom pod sedackou kde sa spravi obvod ktory odpoji decku a simuluje neobsadenu sedacku ale ja keby som chcel vozit dieta v predu proti smere jazdy tak odkodujem diagnostikou spolujazdcov predny a bocny bag a asi ho aj fyzicky odpojim... inak by som sa bal jazdit ale na druhej strane zas by som sa bal keby sedel vedla niekto iny komu by ten bag mohol neskor zacharnit zivot... tazko povedat co je najidealne riesenie okrem vozenia deti v zadu

Užívateľov profilový obrázok
EBOLA
Autor témy
Auto: E46 325xiT, mini 1,6
Kraj: Banskobystrický

Piatok, 29. Augusta 2014, 14:17

petoK a ty zas nechapes, ze ja nehovorim o vajicku ktore je oprete o bag ale o autosedacke ktora je opreta o sedacku? cize tam predny bag moze dietatu len pomoct a nie ublizit? jedina moznost ublizenia je ked je dieta vacsie a prepina radio.

defe
Auto: ex E60 M54B30 M6

Piatok, 29. Augusta 2014, 14:35

ak mas svoje dieta rad tak dopredu by som ho neposadil (na sedadlo smrti).podla statistik je najbezpecnejsie miesto na sedenie v aute za spolujazcom alebo v strede ak si dobre spominam.

heroe
Auto: BMW e46 330ci ´01

Piatok, 29. Augusta 2014, 17:29

EBOLA napísal:
petoK a ty zas nechapes, ze ja nehovorim o vajicku ktore je oprete o bag ale o autosedacke ktora je opreta o sedacku? cize tam predny bag moze dietatu len pomoct a nie ublizit? jedina moznost ublizenia je ked je dieta vacsie a prepina radio.

Pokial dobre vidim tak sa tam píše detský zadržaný system a to je aj ajutosedacka aj vajíčko, nerozlišujú to, decko tam nedával proste v žiadnom prípade.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných