... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
ice.blade
Kraj: Bratislavský

Re: UREZANIE výfukového TLMIČU+nazváranie rovných rúr(open e

Pondelok, 29. Apríla 2013, 07:46

na vynikajuceho odbornika si narazil ;) kuchaj co chces, nechaj si radit od jozka ferka alebo aj od dinosaura rexa, rob ako uznas za vhodne je to tvoje auto ale hlavne si citaj s porozumenim co sa v tejto teme pise! lebo mam pocit ze si tomu vobec nepochopil :thumbup:

romanjurco
Autor témy
Auto: BMW 330i (258hp) E90

Pondelok, 29. Apríla 2013, 08:04

kazdy tvrdi nieco ine...ako tomu mam potom pochopit?
ano, stale tomu uplne nerozumiem. niesom taky fachman do aut ako niektori z vas...ale preto sa pytam dalej, nech som si isty a nespravim nic zle. sak na to existuju fora ako toto - ze bezni ludia sa pytaju na nazor ludi, co o tom vedia viac a venuju sa tomu.
informacie uskodia len tomu, kto ich nema. preto nevidim problem v tom, ze sa znovu pytam a uistujem :wink:
Človek nepotrebuje hviezdu, blesk ani štyri kruhy pre svoj život. Človek potrebuje pre život dve ľadviny...

E90 330i (258hp)
E90 320d (163hp) -EX
E39 523i (170hp) -EX

ice.blade

Pondelok, 29. Apríla 2013, 08:47

stacilo by ti 2 hodiny googlit o vyfukovych systemoch... dokonca aj tu na fore je tema kde je pohadzanych vela linkov na rozne clanky, to by ti stacilo precitat... napr http://www.fiatcoupe.cz/rady-navody/vyf ... -fakta-1-/ googli dalej a dozvies sa co chces vediet

kubo323ci
Auto: e46 323ci
Kraj: Žilinský

Pondelok, 29. Apríla 2013, 10:12

s tejto debaty som bol este viac mimo ako predtym ako som zacal sledovat toto forum no co tu zavesil ice =D> tak parada konecne v tom mam jasno a viem co ma caka spravit na aute no samozrejme nieco na tom bude lebo co som pozeral vela 323i tak ani jedna nemala 190ps a to mali rozne upravy no nemali zvody a ja zvody mam a skusim dat koncovy tlmic prec a uvidim viem ze citelna zmena to nebude a preto ak bude cas a peniaze tak sa stavim na brzde a odmeram pripadne upravim rj no bez koncaku sa ku 200ps mozno vysplham :-) len teraz este naist dobry a pravdivy clanok ako zvysit krutak a hned sa do toho mozem pustit :-)

romanjurco
Autor témy
Auto: BMW 330i (258hp) E90

Pondelok, 29. Apríla 2013, 12:18

dobry clanok! :thumbup:
konecne nieco pouzitelne.
Kubo, potom sem kludne hod skusenost aj graf merania vykonu, pripadne svoje pocity. rad si ich precitam :D
Človek nepotrebuje hviezdu, blesk ani štyri kruhy pre svoj život. Človek potrebuje pre život dve ľadviny...

E90 330i (258hp)
E90 320d (163hp) -EX
E39 523i (170hp) -EX

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 29 neregistrovaných