... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
dasto napísal:nemusis sa nicoho bat, ten magic plus s korekcnou ceruzkou pouzivam a je super, male oderky ako od kamienkou to pekne kryje...., restaurator je tiez v poho, s tym ale troska uz opatrne...ak budes robit strojovou lestickou davaj pozor aby si sa neprelestil pod lak, sice to nie je lahke ale da sa to
dasto napísal:ved najprv restaurator laku, on je jemne drsny a zoderie stary zajdeny lak a necistoty ktore sa ti nedaju umyt, lak je ale potom bez ochrany vosku a potom to mozes hned navoskovat s tym ciernym, onedlho to budem robit tiez, lenze strojom a zohnal som aj lestiacu pastu
dasto napísal:ved najprv restaurator laku, on je jemne drsny a zoderie stary zajdeny lak a necistoty ktore sa ti nedaju umyt, lak je ale potom bez ochrany vosku a potom to mozes hned navoskovat s tym ciernym, onedlho to budem robit tiez, lenze strojom a zohnal som aj lestiacu pastu
Joey napísal:Ja to musím robiť ručne, takže zavolám kamošom, otvoríme si dobrú domácu pálenku a pome na toA kolko stojí taký stroj na leštenie???
Joey napísal:Ja to musím robiť ručne, takže zavolám kamošom, otvoríme si dobrú domácu pálenku a pome na toA kolko stojí taký stroj na leštenie???
coWon napísal:rucne??... tak ver tomu ze to urobis len raz v zivote a aj to pochybujem ze to dokoncis (: teraz naposledy som to robil z excentrom (len vosk) a aj to je makacka a vysledok len na chvilu ):
teraz som si kupil tekuty vosk v rosprasovaci... a len idem, prasim na auto a rozotieram... vyhoda v tom ze mu nevadi voda, nemusis cakat alebo vysusat auto... zanechava jemne lizaky ktore jemne navlhcenou handrou doleščíš...
dasto napísal:to je taka primitivna lesticka, sice to nebudem robit takou, ale mam kupene nadstavce na klasicky excenter, popripade sa da kupit aj na vrtacku nadstavec, lenze ked to nechces robit castejsie tak to nema zmysel, za tie nadstavce vyhodis kludne 30€, to sa ti potom skor oplati kupit nieco taketo http://www.lacne-autodoplnky.sk/le%C3%8 ... -6175.html s tym sa to da tiez
dasto napísal:to vibruje ako excenter, netoci sa, respektive toci, ale dosledkom tej vibracie
dasto napísal:to vibruje ako excenter, netoci sa, respektive toci, ale dosledkom tej vibracie
Joey napísal:Tak asi to objednám, potom uvidíme. Dúfam že sa mi to podarí, a keď nie tak o 25eur budem chudobnejší