... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
coWon napísal:budes ten excenter este boskavat kolko roboty ti usetri (: a otacky neries, tie sa reguluju pri bruseni, ty si navolis take otacky ktore ti budu vyhovovat, najskor budes pouzivat plne otacky, cim vacsie tym lepsie
ze 6 hodiiiiiin a traja.... uf, to by som nezvladol, a ked by mi to potom osral nejaky vtak, asi by som ich vsetky postrielal
dasto napísal:predstavte si moju situaciu ked mi auto stoji vonku a umyvam ho kazdy tyzden, ciste je asi 2dni potom je zaprasene, mame strasne prasnu ulicu a uplne sa viri prach, napriek tomu ho idem lestit, za tie 2 dni co sa budem kochat mi to stoji...
coWon napísal:stava sa aj ked pouzivas extremne silne vosky s dlhodobo posobiacim efektom, ze vlastne ti zajde do dierok od kamienkov alebo silnejsich skriabancov a zvyraznia ti ich tak ze budu biele, vlastne vosk zostane v dierke pokym zvysok (na rovnom laku) odstranis excentrom.... stalo sa ti to uz?
Joey napísal:Jedna otázka . S tým color backom kolko sa odporúča leštiť ten istý povrch, keď nechcem aby mi to poškodil lak ale škrabance chcem odstrániť?? Samozrejme keď to leštím so strojom.
dasto napísal:to co ti tam ostane po lesteni nedas dolu druhym lestenim, ked je to moc hlboke tak to nepomoze, len to prelesti, potom obyc voskom a neder ho pokazde zbytocne tym restauratorom... radsej ho len voskuj....