... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
Nicen
Auto: bmw 520i
Kraj: Banskobystrický

Re: trubky na vyfuk

Pondelok, 15. Júna 2009, 17:17

jj vieme však bez srandy sa nedá žiť jednoduksie to nieje na bmw su najviac komplikované výfuky keď to bude hotové tak pošlem foto ale to asi až na ďalší mesiac financie došli zatiaľ vám dám koniec výfuku

R0nnIe
Auto: 325i e36 coupe
Kraj: Žilinský

Pondelok, 15. Júna 2009, 17:21

Nicen napísal:
.....čo si neexsist co si sa da ty ak tak 5kw pri dobrom motore aj to riskuješ bez kat. že stratíš podlak motora.....
Nepochopil som ten podlak :D myslel si podtlak? Pocul som vela nazorov na odstranenie katu, viac menej myslim ze ake take nasledky v negativnom zmysle to moze mat pri atmosferach vtedy je tlak v potruby dolezity, lebo napomaha vyprazdnovanie motora a asi je motor prisposobeny tak , ze sa s tym tlakom medzi motorom a katom pocita a je to spravene v prospech vykonu. Ale podla mna to ma v pripade turbomotora lepsi tah ked za turbom tento tlak nieje (to ale moze sposobit vacsiu zotrvacnost turba co neviem ci je dobre alebo zle :D), a spaliny mozu rychlo unikat vyfukom sa mozrejme v tedy je dolezite vyhotovenie vyfuku. Pokial viem vyfuk funguje ako komin, vlastne sam o sebo prospieva k "vysavanu" spalin z motora. Toto je len moj skromny nazor, mozno dristam.

Nicen

Pondelok, 15. Júna 2009, 17:46

Takto každý motor musí mať podtlak! kvoly katu.a lamda sonde to maš pravdu ale pre lepší únik spalín potrebuješ rezonátor ten spaliny zrozvíri a potrebuješ leštené zvody na tie sa zas neusádzajú spaliny. Ale na tie potrebuješ veľa éčok kto nemá nato tak to rieši mosadznou rúrou ak máš ohýbačku tak nemaš problém. tak záver samotná výmena tlmiča ty výkon nezvýši any vybratie katu ale len leštené zvody a rezonátor. Výmena kon.tlniča slúži len ako dojem šport auta a zvuku
Naposledy upravil/-a Nicen v Pondelok, 15. Júna 2009, 17:48, upravené celkom 1 krát.

Nicen

Pondelok, 15. Júna 2009, 17:46

6Flesh
Auto: BMW E34 535i
Kraj: Bratislavský

Utorok, 16. Júna 2009, 09:35

pekny vyfuk :-) a inac scim si to zvaral?
-pán vodič, mate zodrate gumy.
-Kde? Ktoré?
-vzadu,to je na technicak a znacky
-Ale kdee šak to to je este dobre na dojazd uplna pohoda
-trcia vam z toho spagáty
-hmm šak hovorim ze to je dobré :-D

xtreme
Auto: felda, stilo

Utorok, 16. Júna 2009, 10:34

kks ten vyfuk dobra pecka : D by som chcel take dva.. len tam je problem s nadrzou.. :? ale ten zvuk, kks normalne kvoli tebe dojdem do bb na nejaky zraz 8-[
.

6Flesh

Utorok, 16. Júna 2009, 10:38

ty si pocul jeho zvuk?....a co tak keby on prisiel na Carat tuning?
-Kde? Ktoré?

xtreme
Auto: felda, stilo

Utorok, 16. Júna 2009, 10:47

6Flesh napísal:
ty si pocul jeho zvuk?....a co tak keby on prisiel na Carat tuning?

hehe .. nie niee nepocul, ale poznam podobne rurky :wink: preto som velmi zvedavy.. no ak sa bude dat tak dobehnem pozriet na carat, uwidime podla financii..
.

Nicen

Utorok, 16. Júna 2009, 20:04

pekny vyfuk :-) a inac scim si to zvaral?

co2 som zvaral ale na zraz neprídem lebo bmw idem asi v sobotu predat kolega my nuka velke eura zan a dobre by som zarobyl tak asy prejdem na nieco mensie ale uistujem vas ten zvuk je unikátny tá sila motora bmw a to bublanie 6valca nadhera

6Flesh

Utorok, 16. Júna 2009, 23:27

Nicen napísal:

co2 som zvaral ale na zraz neprídem lebo bmw idem asi v sobotu predat kolega my nuka velke eura zan a dobre by som zarobyl tak asy prejdem na nieco mensie ale uistujem vas ten zvuk je unikátny tá sila motora bmw a to bublanie 6valca nadhera

Ja som zvaral obycajnym komunistickym trafakom na zvaranie, je to jak druha mataruti obcas :-D hehe...
a predat? no hadam si kupis BMW...a ten zvuk,skoda ze uz nezacujem :(

tu je jedna fotka co som urobil mobilom,z fotaku to nemam stale v kompe ...ale tak myslim ze staci na predstavenie ze o co mi islo :-) ten tlmic co je pod tymi striebornymi trubkami tam bol povodne...
Prílohy
Fotografie-0047.jpg
Fotografie-0047.jpg (110.26 KiB) 1883 zobrazení
-Kde? Ktoré?

dURi91
Auto: E34 525i
Kraj: Košický

Sobota, 11. Júla 2009, 01:31

ja mam na 525i iba koncovy tlmic :D je to nejaký Lexmaul,na nete som nasiel take iba na Opel a Audi taze nevim ako sa to dostalo na moje bavo.zvuk ma pekny ,aspon mne sa páči :) trsoku sa mi minule prederavila rura pred tlmicom,v noci cez mesto to poriadne hučalo :D a ked som pustil plyn tak pri 4-5000 paradne to strielalo do vyfuku :D ale teraz je to pekne spravene :)
pocul zvas uz niekto o tych lexmaul och? ja sa velmy v teme nevyznam , keby som tam dal rezonator , zlepsilo by to nieco? :oops: a ked od motora idu 2 rury,potrebujem 2 rezonatory ? :oops:

tu je jedno stare videjko,moc zlá kvalita ,len hukot vyfuku počuť :D

http://www.youtube.com/watch?v=K0PQyjdv ... annel_page

6Flesh

Nedeľa, 12. Júla 2009, 20:18

ides jak formula :lol:
o tych vyfukoch som nepocul,neviem ako vyzera,a ako ti to taha? ide to super alebo ide to horsie ako ked su origo vyfuky?...
a rezonatory som neriesil ja lebo sak to len zvysi hukot a nic to neprida asi... budes mat Hukotupokokot :lol: :lol:
a ked mas dve rury vyfukove tak hey,davas dva rezonatory...
-Kde? Ktoré?

iste
Autor témy

Piatok, 24. Júla 2009, 09:08

musim ozivit temu:) to je naozaj mozme zvarat trafakaom tenke rury na vyfuku? kua to ja musim skusit! ake treba napatie a elektrody? totiz trafo mam a nechce sa mi furt pozicavat co2... je k tomu treba mat velku zrucnost?

Miro528
Auto: E38 740i ´00
Kraj: Nitriansky

Piatok, 24. Júla 2009, 09:45

Nicen napísal:
Takto každý motor musí mať podtlak! kvoly katu.a lamda sonde to maš pravdu ale pre lepší únik spalín potrebuješ rezonátor ten spaliny zrozvíri a potrebuješ leštené zvody na tie sa zas neusádzajú spaliny. Ale na tie potrebuješ veľa éčok kto nemá nato tak to rieši mosadznou rúrou ak máš ohýbačku tak nemaš problém. tak záver samotná výmena tlmiča ty výkon nezvýši any vybratie katu ale len leštené zvody a rezonátor. Výmena kon.tlniča slúži len ako dojem šport auta a zvuku

Mas to troska asi pomotane nie [-X
Ex BMW 740i ´00
Ex BMW 528i Touring ´97
Ex BMW 525i 24V ´91

iste
Autor témy

Nedeľa, 26. Júla 2009, 18:24

hosi zle je..kde tu v BA zozeniem spojku na vyfuk 55mm? na nete neni ani hoooovno..prosim poradte , pondelok vecer to musim mat :(

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 25 neregistrovaných