... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
paja napísal:ved toto nie je to dramatické ale je to cítit a ja som perfekcionalista čo sa týka aut v takýchto veciach nehovoriac o tom že repas nestál málo penazí ... ja viem auto chodí spolahlivo a bez problémov len mi to ozaj vrta v hlave ... no nič , pomením to raillové čerpadlo , snímače na rampe na filtri a uvidíme či zmena ....
paja napísal:nooo .... prevodovka šklbe stále , už začala aj hučat , myslim že s nej tečie aj olej ale robím ako mi povedali pání kde ju repasovali za 1500eur/KOMPLET REPAS/ a 200 eur chceli doplatit naposledi za nič lebo sa nič nezmenilo, na diagnostike vyhadzovalo nedostatočný tlak na raillovej rampe takže som vymenila raillové čerpadlo a všetky snímače - bez zmeny , prevodovka stále šklbe a auto dlhšie štartuje , zistila som že z čerpadla v motore tečie nafta tak som ho dala do BOSHU pretesnit, to može sposobovat pokles tlaku , a bude všetko motoricky OK a ak pak ešte bude šklbat tak tam dojdem a asi im to tam podpálim lebo som už riadne nasratá .... už sa tento úspešný repas prevodovky tahá 5 mesiacov ... naposledy mi povedali že si to trhanie nemám všímat ... no to im musí asi je..ta tak ...JIMI nerobil mi to ten čo tebe to je moj kamarát a jemu by som nedala opravit ani retiazku na bicykli , ale to ty nemáš vediet odkial ... ja som to dala do vychýrenej opravovne automatických prevodoviek ale ešte radšej nebudem menovat ...
janik-SE napísal:jaky konektor?ukaze ho diagnostika?