... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk

Jannci napísal:
len na okraj, kazdemu radi tak ako si ju nauci. kedze je adaptivna

a odvtedy to divne spravanie pozorujem.
  a odvtedy to divne spravanie pozorujem.

Jannci napísal:
len na okraj, kazdemu radi tak ako si ju nauci. kedze je adaptivna
 apropo som teraz kúpila 530d automat o päť rokov starší a to sa nedá porovnat ako nádherne tam ide prevodovka a ako to radí ... proste im ten repas zjavne nevyšiel ....
  apropo som teraz kúpila 530d automat o päť rokov starší a to sa nedá porovnat ako nádherne tam ide prevodovka a ako to radí ... proste im ten repas zjavne nevyšiel ....jollyjoker napísal:A keď jazdím auto ako druhý v poradí, dá sa prevychovať? Celé to vidím ako slušný marketingový ťah. Nejaké mapy sa možno naťahujú ale aj tak si prevodovka radí podľa jej úsudku a nepustí motor do kritických hodnôt (ako napr. 500ot/min.).

Screw napísal:ahojte, tak ako vidím tak téma trošku zomrela.....
som našiel na nete toto:
http://www.autotechnik.sk/diel/3536/har ... -0si-meyle
myslíte že by to mohlo pomôcť? nie je to ani nejak moc drahé.....
TT-SIMIK napísal:tak tak,ale ešte by ma zaujímalo ako by malo vyzerat to učenie,po vymazani adaptačných hodnôt.....

Este mam taku otazku k automatom, ci to robi len mne alebo vsetkym automatom.. ked mam napr 1100ot a pridam silnejsie, tak otacky nezacnu stupat od tych 1100, ale vyhodi to 2200ot a az od tial zacnu stupat. Ako viem ze wandler funguje tak ze cim vacie otacky, tym vacsi tlak a tym blizsie sa sparuju rychlosti turbin, ale zda sa mi to cudne, asi nezvyk z manualu. 3 vec - niekto dobry co sa vyzna do prevodoviek v okoli BA? Chcem ist do PS Autokliniky v senci, ma niekto s nimi skusenosti?
 Este mam taku otazku k automatom, ci to robi len mne alebo vsetkym automatom.. ked mam napr 1100ot a pridam silnejsie, tak otacky nezacnu stupat od tych 1100, ale vyhodi to 2200ot a az od tial zacnu stupat. Ako viem ze wandler funguje tak ze cim vacie otacky, tym vacsi tlak a tym blizsie sa sparuju rychlosti turbin, ale zda sa mi to cudne, asi nezvyk z manualu. 3 vec - niekto dobry co sa vyzna do prevodoviek v okoli BA? Chcem ist do PS Autokliniky v senci, ma niekto s nimi skusenosti?