... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
BMino napísal:kedze tam chybaju detergenty je dost mozne, ba az iste, ze to zasere motor
Mireck napísal:
Jedna nadrz nespravi nic natankuj nieco lepsie a behaj
tito_mt napísal:sak som to vyjazdil a dal shell *V-pover...bo ja iba na to jazdim....a nepytam sa zasa na chemicke zlozenie...len tak pre info ze ci to je zriedene alebo tak....pre zaujmavost(nielen mna)
tito_mt napísal:sak som to vyjazdil a dal shell *V-pover...bo ja iba na to jazdim....a nepytam sa zasa na chemicke zlozenie...len tak pre info ze ci to je zriedene alebo tak....pre zaujmavost(nielen mna)
jankode napísal:To nie je riedený benzín vodou, to je úpný nezmysel a blud čo niekto pustil do sveta že sa benzín a nafta rieda vodou. Tesco benzín bude to isté čo Jurki staré nespotrebované zásoby štátu, ktoré sa predávajú lacnejšie tzv. druhotné suroviny, lebo už nesplňaju normu ako prvo výrobok. A druhá vec dosť zásadná, kvalitu benzínu a nafty ovplyvnuje prepravca a to tým že nemá vyčitené cisterny striedavo prepravuje diesel a benzín bez toho aby to vyčistil. A v neposlednom rade aj predajca, ktorý má zasraté zásobníky kde má uložené PHM. Toto je asi najdôležitejší faktor, prečo je nekvalitný benzín a palivo, zasraté cistery a zsábníky na čerpačkách. Na toto ma upozornil človek, ktorý s týmto pracuje.
RomanC napísal:asi pred dvoma mesiacmi som 2 krat za sebou natankoval plnu nadrz (60l+) v tescu,kde som nikdy pred tym netankoval , po vyjazdeny asi 120 litrov tescovskej nafty mi odisla diesel pumpa , za opravu som dal 985 evry. Od vtedy uz nikdy viac nechcem vidiet tesco palivo v mojom aute.