... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
andy_m napísal:USKODIT to nemoze v ziadnom pripade. otazku by som skor postavil ci to ma nejaky vyznam... ale odpoved odo mne necakaj, na to som maly frajer. snad sa najde niekto kompetentny
jankode napísal:To nie je riedený benzín vodou, to je úpný nezmysel a blud čo niekto pustil do sveta že sa benzín a nafta rieda vodou. Tesco benzín bude to isté čo Jurki staré nespotrebované zásoby štátu, ktoré sa predávajú lacnejšie tzv. druhotné suroviny, lebo už nesplňaju normu ako prvo výrobok. A druhá vec dosť zásadná, kvalitu benzínu a nafty ovplyvnuje prepravca a to tým že nemá vyčitené cisterny striedavo prepravuje diesel a benzín bez toho aby to vyčistil. A v neposlednom rade aj predajca, ktorý má zasraté zásobníky kde má uložené PHM. Toto je asi najdôležitejší faktor, prečo je nekvalitný benzín a palivo, zasraté cistery a zsábníky na čerpačkách. Na toto ma upozornil človek, ktorý s týmto pracuje.
Oliverrr napísal:no mne za tri mesiace čapovania tesco benzínu zanieslo palivový filter a teraz auto ťahá len do 4500otáčok![]()
![]()
... viac ani bohovi, skúsim týždeň behať na V-power, uvidím či to pomôže
.