moja otazka je : DA SA NA BMW UPRAVIT STAV KM? konkretne na E90 ...lebo niekto povie, ze ano a niekto zase povie, ze na BMW sa km stocit nedaju ... a ak sa km aj nahodou "stocia", tak da sa to nejak zistit, ze bol do toho vykonany zasah ???
no ved to chcem vediet, ze ci sa na to da prist nejakou diagnostikou ... lebo nieco mi na tom mojom nesedi a chcem vylucit nejake zakladne moznosti , ze ci su tam orig. km alebo nie
jasne ze sa daju stocit na E90, bez problemov tak ako na vsetkych inych autach. Aj v kluci sa daju zmenit, staci lacny programator klucov z ciny..... je toho plny internet.
V budikoch sa stocia preprogramovanim chipu M35080 (musi sa potom fashnut novy chip s povodnym softom a zmenenymi km).
videl som raz, ze sa na E46 pomocou nejakeho softu dalo este na diagnostike niekde vypatrat povodne origo km, ale v inom pisalo to co na budikoch je taka moznost aj na E36 prip. co to dokaze na E46 ? ide o to overenie, velmi ma to zaujima, nakolko je to urcite zvedavost kazdeho
a ked chcem komplet synchronizovat...potrebujem kilometre a aj vin aby to uz sedelo lebo mam menene budiky aj to dokaze scanner?
Hej, scaner dokaze aj prepisat VIN, ale tusim len poslednych 7 cisel. Na E36 bez problemov, no pozor, na E46/E39 len na starych budikoch s chipom 9xxxxx, M35080 nie! Co sa tyka synchronizacie s RJ, neviem nahodou ci sa po nejakom case km nesynchronizuju same.
sak v kluci stocis, a aj v RJ ABS treba stocit, aj v RJ airbagov, aj v RJ Klimatizacie, to sa uklada vsade, a myslim ze sa da aj pozriet zaznam kedy bolo zasaovane do RJ alebo pamate
hej, na nete toho vela popisu... asi tam sa to dozvedel, v novom case urcite nie. No dnes neni problem dostat sa k informaciam cez internet, problem spociva v tom dostat sa k pravdivym informaciam.......