... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
Nutrilon
Autor témy
Auto: E36 Compact 320i
Kraj: Trenčiansky

STK /EK

Štvrtok, 16. Júna 2011, 21:01

Ahojte.
Kúpil som BMW prehlásil som ho na polícií , pojistil som ho a brácho mi povedal že musím ísť prehlásiť STK a EK na nové značky.

čo mi na to poviete?
ako na to reagujú Poicajti?

Ďakujem
Naposledy upravil/-a TiTAN v Štvrtok, 16. Júna 2011, 21:06, upravené celkom 1 krát.
Dôvod: presunute do spravnej sekcie
BMW is my dream and my way.

Weblink
Kraj: Bratislavský

Re: STK /EK

Štvrtok, 16. Júna 2011, 22:14

Ja nemam tiez este karticky prepisane na nove znacky ... raz ma zastavili a nepovedali nic ... takze zatial to neriesim :-" poriesim az koncom roka, ked mi prestane platit stk tak hned spravim novu na nove znacky...

Inak za vymenu tych karticiek je poplatok okolo 20e co som pocul...

Nutrilon
Autor témy

Štvrtok, 16. Júna 2011, 23:21

bracho tvrdil že pokuta 30 € . ale myslím že to sú bludy
Weblink napísal:
Ja nemam tiez este karticky prepisane na nove znacky ... raz ma zastavili a nepovedali nic ... takze zatial to neriesim :-" poriesim az koncom roka, ked mi prestane platit stk tak hned spravim novu na nove znacky...

Inak za vymenu tych karticiek je poplatok okolo 20e co som pocul...

Mi_t_is
Auto: BMW E36 325iA
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 16. Júna 2011, 23:39

na 80% som si isty že nepotrebuješ meniť kartičky ked si kupoval auto.. a nove stoja 20 Eur tak kašli na to.. Ak za to pokutu dostaneš zložím sa ti nejakou almužnou 8) :mrgreen: . Ja som si ich vybavoval lebo som ich vôbec nemal.. Ale nepoznam nikoho kto by to robil kvoli SPZ že mu nesedí..
Na predaj:

Obrázok
Znaky BMW,Kľúčenka 1er,3er,5er,7er,X rada ,čiapočky ventilov BMW,///M
Reseter intervalov OBDI, OBDII, tlačidlo kľúča centrálu

Predám manžetu radiacej paky E34(pravá koža,nová),Lanko ručnej brzdy E36 -bubon

Kontakt

Nutrilon
Autor témy

Štvrtok, 16. Júna 2011, 23:48

to rád počujem. Aj tak mi o mesiac končia budem musieť ísť spraviť EK aj STK , ale brácho stále prudil. dakujem

Jannci
Auto: MB
Kraj: Trnavský

Piatok, 17. Júna 2011, 00:43

trafis na chuja policajta, a bude na tom bazirovat, ze papier nepusti... aj ked mas na kartickach VIN cislo.
to mas nieco podobne, ako ked ma zastavili este na E36, a chcel za gumy mi dat pokutu, lebo neboli v TP, a to ze bol ten rozmer vyrazeny na stlpiku, to ho netrapilo, lebo papier nepusti...

eEDOo
Auto: BMW E61
Kraj: Žilinský

Piatok, 17. Júna 2011, 06:53

niekde na sme alebo pravde som to cital.
Tam nejaky hovorca policie pisal, ze to musi byt prepisane inak je pokuta (asi zalezi aj od policajta ci si to vsimne alebo nie a aku vysku pokuty zvoli - mozno len ustny dohovor)

Ak to nemas prepisane, tak ti nesedia udaje (SPZ) a tym padom vraj neni platna ta nalepka.
(i ked auto je stale to iste -VINko)
Jazdim ako dochodca za 12l :(

------------------------------------------

pelo
Auto: e39 520i saloon
Kraj: Bratislavský

Piatok, 17. Júna 2011, 07:34

Mi_t_is napísal:
na 80% som si isty že nepotrebuješ meniť kartičky ked si kupoval auto.. a nove stoja 20 Eur tak kašli na to.. Ak za to pokutu dostaneš zložím sa ti nejakou almužnou 8) :mrgreen: . Ja som si ich vybavoval lebo som ich vôbec nemal.. Ale nepoznam nikoho kto by to robil kvoli SPZ že mu nesedí..

Ja som si zas na 100% isty, ze to spravit treba. Vola sa to "administrativna STK a EK," prides na stanicu STK/EK, das im doklady, povodne karticky a oni Ti vydaju nove karticky. Samozrejme, zaplatis administrativny poplatok.
Nevymyslal by som s tym a radsej si plnil povinnosti na maximum. Ked si vezmem, ze vela z nas ma na aute veci, ktore su v rozpore s vyhlaskou (dodatocne montovane Angel eyes, folie bez certifikatu, disky nezapisane v technicaku...), tak by som policajtov moc neprovokoval, lebo Ti spravia na ceste kompletnu prehliadku technickeho stavu vozidla a potom si povies, ze si radsej mohol dat tych par eur za administrativnu STK :wink:
BMW -Bayerische Motoren Wergel

Alfa Romeo Spider 1.8TS '99
e39 525i sedan '03 -ex
e39 520i sedan '01 -ex pribeh
e36 316i Compact '97 -ex pribeh

Tybee
Auto: BMW E46 touring 2.0d
Kraj: Nitriansky

Piatok, 17. Júna 2011, 09:46

Nutrilon napísal:
to rád počujem. Aj tak mi o mesiac končia budem musieť ísť spraviť EK aj STK , ale brácho stále prudil. dakujem

Tak preco riskujes,mesiac sem tam,urob teraz STK a EK,a más pokoj.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 13 neregistrovaných