... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
pgrno napísal:pridam aj ja jeden postreh.
zvyknem auto parkovat len so zaradenou rychlostou. (ked je fakt velky svah dam aj rucnu, ale inak nie)a stava sa mi ze ked takto auto dlhsie stoji ta rychlost, vacsinou spiatocka sa tam kusne, teda pri stlacenej spojke ide dost tazko vyradit.
tak to robim tak ze ked zastavim tak tam zaradim taku rychlost ako budem vychadzat.
startujem so spojkou a po nastartovani pustam a idem uz priamo smerom kam chcem. nepreradujem.
viete mi niekto vysvetlit preco pri stlacenej spojke nejde vyradit spiatocku lahko ale ako keby tam bola nejaka kusnuta?
pgrno napísal:viete mi niekto vysvetlit preco pri stlacenej spojke nejde vyradit spiatocku lahko ale ako keby tam bola nejaka kusnuta?
coWon napísal:dobra tema, nikto sa tu nevadi (: .... uz som to tu cital davnejsie a od vtedy som vyskusal vsetky kombinacie... nepostrehol som ziadny rozdiel, ale aj tak startujem zo spojkou zo zvyku, potom vyradim rychlost a znonu zaradim.. naprogramovany (: ... a parkujem iba nacuvanim, nepamatam kedy som zaparkoval predkom