... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
pelo napísal:V pohode, vsak kazdy si davame do auta to, co sa nam paci a co nam vyhovuje, tak to ma byt...
K tomu samosvoru. Mal som, uz nemam, predal som auto, teraz mam e39 520i. Ten compact bol celkovo rarita, LSD na 1.6, modry interier, webasto, vyhrievane zamky a ostrekovace...asi nejka winter collection. Rozdiel oproti otvorenemu diffu bolo citit, krasne to islo bokom, skoda len toho slabsieho motora. Porovnavali sme to s jednym coupe 318is a tam to tak dobre bokom neslo, ale to malo otvoreny diff. E39 520i (a takisto 525i, co ma manzelka) tiez nejde tak pekne bokom, ani na snehu, proste smyka jedno koleso...
"Dobrý deň.
Zápis výmeny autosedačiek na našom úrade nevykonávame. Zákon č. 725/2004 Z. z. o podmienkach prevádzky vozidiel v premávke na pozemných komunikáciách a o zmene a doplnení zákonov v znení neskorších predpisov takúto zmenu nenariaďuje zapisovať v OE II.
S pozdravom, Jozef Špano, OÚ CD a PK TT."
dracik.bmw napísal:Ja by som sa ta len chcel opitat sedel si v kozenej M3 sedacke a viezol si sa aspon 100Km...Ci v lete alebo zime..Ja hej..A uz nikdy!!!Neviem ci to len mne nevyhovovalo ale uz nikdy viac!!!Preco?Pre toto:Na kozenej sa neskutocne smyka a drzi akurat tak kkt a nie telo v zakrute,upotena rit ako kkt alebo zamrznuta,po dlhej jazde som si nevedel narovnat krize co ma boleli ako keby som sedel vo vani takze asi tolko...Jedina vyhoda mohol si sa na ne aj vysrat s prepacenim a len si utrel handrou a bola ako pred tym a este ze vyzera to dobre v aute ale to je asi tak vsetko..