... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
dasto napísal:no dobre a moja otazka k tejto problematike... daju sa kupit ladene zvody na 6val a aj 4 val, nestoja zasa az tak vela, potom ist do modry do firmy ama a dat urobit komplet od zvodu az po zadok, sport kat a tlmic zadny + sport sanie, co myslite prida to aspon 10 koni? investicia je to asi 650€ (len uvaha, robit to nebudem, napadlo ma to so suvisom ze mi namerali 162 koni na 2,0, ak by sa toto urobilo bolo by sa mozne dostat na 170 koni, popripade este chipnut a aj cez, predpokladam ze tymito upravami by sa dalo dosiahnut hranicu blizku 180ps... co ma zaujalo...)
R0nnIe napísal:Myslim si ze mozne by to bolo, mozno keby si este k tomu zmenil sanie tak tych 180 by to mohlo dosiahnut, ale iba za predpokladu ze teraz ma auto 160 ,co ma, pozeral som si tvoje vysledky z brzdy. Inak , krasne auto. Dufam ze ho dobre predas, a ze aj to dalsie das do takehoto stavu.
luky2208 napísal:Mal som založenu šišku cca rok a ak to nieje uložené v odelenom Air-boxe tak to ma presne opačny učinok,motor stratí vykon lebo si to taha teplý vzduch od motora !!! Išlo to lepšie len ak bolo vonku hodne zima ale ako nahle som vošiel do mesta tak auto na kryžovatkach stratilo tah. A po meste to bralo 8,5-9 L. Jedina vyhoda bola krasny zvuk