... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk

zacali preblikavat, ked som sa pozrel zblizka tak nesvietilo 9 diod ale len 7 alebo 8. Inak tieto smd nehlasia chybu vypalenych ziaroviek?
  zacali preblikavat, ked som sa pozrel zblizka tak nesvietilo 9 diod ale len 7 alebo 8. Inak tieto smd nehlasia chybu vypalenych ziaroviek?alfi666 napísal:Tie parkovacky budu nanic, lebo svietia len jednym smerom.. ale silne by mali byt dost...
Na SPZ kufra mam nieco podobne a svieti to silne, takze by si mal byt spokojny... na interier mam ine, ale tieto by tiez mali byt OK.

alfi666 napísal:Ja mam podla tohto robene : navody-a-manualy/e46-led-osvetlenie-interieru-postup-vymeny-t8204.html
Akurat v kufri nemam LED ale 2xCCFL.. a to svieti jak svina
svanto66 napísal:dilema..ktore su lepsie?
 .. tie druhe neviem, ale vyzeraju tiez slusne, ale su vacsie ako origo, tak aby sa ti tam zmestilo...
.. tie druhe neviem, ale vyzeraju tiez slusne, ale su vacsie ako origo, tak aby sa ti tam zmestilo...
alfi666 napísal:Ja mam take ako mas na prvom obrazku, ale len 1 LED tam je.... a svieti to jak svina... takze tie by mali byt OK.. tie druhe neviem, ale vyzeraju tiez slusne, ale su vacsie ako origo, tak aby sa ti tam zmestilo...

alfi666 napísal:do interieroveho sa to zmesti.. tam je pomerne dost miesta... nad kufrom neviem ... tam by som si tak isty nebol...