... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
ice.blade napísal:ak chces 100% osvetlenie ECV ktore svieti ako besne, krasne na bielo, nepulzuje a nehlasi vypalenu ziarovku tak si kup toto: http://www.bmwstyle.sk/index.php?route= ... y&path=166 odporucam!!!
ice.blade napísal:Ja to berem tak ze som kupil diodove sulfidky najskor za 100sk kus, blikali a hlasili chybu, potom 2w za 300sk kus, som s tym brutal osvetloval cestu a len minimalne znacku, jednu mi odpalilo, to som si mohol hned kupit tieto a mal by som pokojale ako ty chces
angelfire napísal:Ja pouzivam vsade ledkove sufitky a som maximalne spokojny, funguju uz viac ako rok, neblikaju, pekne stmievaju po zamknuti tak ako klasicke akurat svietivost je asi 5x vyssia oproti originalu a davaju krasne biele svetlo. Kazdy kto mi ich videl ich chcel tiez :) Prikladam nejake foto, ale ospravedlnujem sa za kvalitu. Je to fotene v uplnej tme mobilom, takze je to take ake to je, ale v skutocnosti svietia ovela lepsie len mobilom sa to jednoducho neda odfotit poriadne. Cena jednej ziarovky je cca 4€.
svanto66 napísal:
paradicka..toto som chcel pocut a vidiet :) asi pojdem do tych istych a viem ich za taku istu cenu pozhanat.. este ohladom tychto...nevies aky je medzi nimi rozdiel?
angelfire napísal:
ahoj, viem :) ja som na skusku objednal aj jednu taku. svietivost je tam rovnaka akurat jedna svieti viac do modra (ta s tymi viac ledkami) rozdiel je len vo velkosti, tie dvojledkove smd su v kovovom puzdre ktore ich zaroven aj chladi a niesu rozmerovo vacsie ako original. kdezto tie viac ledkove su na plosaku ktory je dost siroky a napriklad do SPZ by ti nevosla, ja mam tu viac ledkovu v osvetleni dveri. ale skor by som ti odporucal tie kovove. ak to budes objednavat cez ebay tak si ich objednaj radsej o par kusov viac lebo sa stava ze par ich pride a nesvietia a riesit reklamaciu sa neoplati lebo postovne do ciny je okolo 3 eur co je cena tej ziarovky. ja som ich objednaval uz asi viac ako 100 a doteraz nejaky vacsi problem nebol a uz som to montoval do viac aut, nielen BMW.
svanto66 napísal:
no idem asi to tych s kovovym puzdrom...aby uz vsetko bolo rovnake ked vravis ze svietia viac do modra..diky moc a inak hlasia ti vypalenu ziarovku??
TT-SIMIK napísal:ešte dajte link odkial kupujete......)))))
angelfire napísal:
http://www.ebay.com :)
ak by si nejake chcel tak mozem objednat, inak mam este nejake W5W co su tie ako parkovacky