este nejake dotazy nema to nejaky neblahodarny ucinok ten rezonator na motor ? kedze motor je atmosfericky a potrebuje protitlak, ktory vytvara kat.. nemalo by podla mna nic robit, a ak aj hej, tak je to zanedbatelne, ale chcem si to nechat potvrdit mudrejsimi..
na ten chod motora som to myslel hej.. ok, tiez som si myslel, ze ked sa to relativne bezne pouziva, tak by nemal byt ziaden problem.. len pre istotu kvoli tomu protitlaku dik
chcel by som sa vratit k tejto teme zvazujem tiez ze dam kat dole kedze dasty povedal ze je rozsipany a dam tam rezonator :) ... ako to vyzeralo potom s tym vykonom ? ... motor sa choval teda normalne ? ... a spotreba vzrastla ci nie ??
Prečítaj si ešte raz čo som písal dávnejšie Na spotrebu to nemalo žiadny vplyv
mal som to uz precitane len som chcel vediet jak to dopadlo konkretne na R6 ... aaa co si myslite bolo by lepsie tam dat ruru alebo ten rezonator ? ... chcem aby to tahalo viacej odspodu aspon trosku ale ta rura mi k tomu asi nepomoze ze ? :)
Holá rúra ti v tomto ozaj moc nepomože Veď vyskúšaj rezonátor,stojí hádam 30 evri.Keď sa ti nebude páčiť,vyrežeš ho a dáš tú rúru.Ale určite nečakaj od neho zázraky...