... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
dracik.bmw napísal:....dlho som sa netesil z kruzkov az dva dni...![]()
crumar napísal:L7812-1A to vo viacerych pripadoch nestihal prudovo, preto som daval 2A L78S12, ktore tento problem z velkej miery riesili.
habinho napísal:..caute chalani, mam AE CCFL a ked som to montoval na jesen tak svietili ako maju ( 2 sa rozsvietili asi az tak cca 30 sec po zapnuti svetiel ale potom svietili normalne), a teraz ako prisla zima mi jeden hapruje ( je to jeden s tych dvoch co mu to vzdy trvalo dlhsie) a vatsinou sa uplne nerozvieti (svieti asi o polovicu slabsie ako ostatne)..dopocul som sa zevraj v zime maju obcas problemy, tak som auto zatiahol do garaze, rozobral svetlo a na zapnute AE som fukal fenom a neuveritelne rozvietil sa ako vsetky ostatne..zlozil som svetlo a isiel domov a ked som pred domom kukol tak uz zasa svietil ten jeden slabsie..![]()
..takze sa chcem spytat ci sa toto niekomu nestalo a ci to moze byt tym ze za stabilizatorom som nameral "iba" 11,6 voltov ktore idu do invertora..moze to byt problem, kedze tie invertory by mali mat na vstupe 12 V???..
Mimo napísal:
Ahoj,
mám teraz rozobraté svetlá, tak som sa ťa chcel opýtať ako zapojiť ten stabilizátor?
normálne vstup, výstup a zem? žiadny iný kondenzátor či také niečo?
dík za radu
alfi666 napísal:Ale netreba sa rozculovat.. je to spotrebny material...a raz za rok sa to da vymenit.... viac ma seru H7 ziarovky ktore su drahe jak slak a tiez sa vypaluju