... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
R0nnIe napísal:[b]pri riadiacej pake je medzi tlacitkami na otvaranie okien este jedno tlacitko. A neprisiel som na to naco je.
Thorien napísal:na co je ten vypinac tiez netusim .. a blokovanie otvarania okien je vedla volantu ;] ... takze pochybujem ze by to tlacitko bolo prave nato ;] .. teda zeby bolo zdvojene ;]
airbone napísal:No to som nevedel, myslel som ze vie...
Tak uz ostava len SSS Progman.
airbone napísal:To je origo BMW GT1/DIS/SSS - DIS je pre diagnostiku a SSS pre kodovanie apd. O par dni to budem mat doma rozbehane aj ja.
Thorien napísal:na co je ten vypinac tiez netusim .. a blokovanie otvarania okien je vedla volantu ;] ... takze pochybujem ze by to tlacitko bolo prave nato ;] .. teda zeby bolo zdvojene ;]
alfi666 napísal:Ahaa.. tak to bude asi to, co ma aj semtex
... a co taka vecicka stoji ?
...ze by som poskusal
luky2208 napísal:tak Ronie nič podozrive tam nebolo všetko sa my zdalo OK.
R0nnIe napísal:Mna by to tak isto zaujmalo kolko to stoji, a ci sa neda nahodov len urobit daky kabel na notebook ktory zapojim povedzme do COMu a na druhej strane do BMW a na notebooku spustim daky cracknuty soft a pojde mi to, Myslim ze takato moznost by tam mohla byt, lebo znami to tak ma na peugeote a funguje mu to. len peugeot ma obycajny konektor RS232 na pristub do RJ