čaute, chalani potreboval by som zoznam tesniacich krúžkov (gumiek) do serva. Presne koľko a akých, najlepšie by bolo keby ste niekto mali zoznam z pretesňovacej sady z bavarie. Je to na e36 316i sedan 1/1996. čo najrýchlejšie prosím
jedno rozobraté na predaj? A máš tam dobré tesnenia? Lebo dnes sa idem popýtať na tie rozmery do Bavarie, uvidím či mi povedia . Chcel by som ich pokupovať v Gufere, tak neviem či všetky zoženiem........
nie tesnenia su zle teda ako ktore ak ich este vobec mam..lebo som sa chystal kupit celu sadu ze to porobim ale nechce sa mi to lepsie by si asi aj ty mal kupit novy sadu a netrapit sa s tym a preco to chces robit zacalo ti to tiect?
hej z oboch strán to tečie pod manžetami, musím to urobiť, no a najradšej by som to urobil tak, lebo tá sada vraj stojí 90€ a to radšej odložím na striekanie, lebo cez leto idem striekať celé auto, no veď uvidím dnes sa tam skočím opýtať a uvidím čo mi povedia
nestoji, na bmwfans je cena 48e tak to vyjde plus par drobnych euracov...a v inych obchodoch stoji kolo 40e za 100e uz kupis druhe cele riadenie z buracky asi ti ta tycka zacina pod manzetami chytat hrdzu a potom to poskodi tesnenia. to sa mne stalo lebo som mal roztrhnutu manzetu
ako v iných obchodoch? myslíš tak ako by som to chcel urobiť ja? že po kusoch to nakúpiť? hmmm.... tak to sa asi rovno v žiline opýtam aj v nejakom gufere a ak máš pravdu tak tak zoberem to rovno v bavarii.
v ziline je aj elitcat tam to je za 43,03 EUR, aj intercars a aj orakor ale teraz im nefunguje eshop nneviem preco ale tam to tiez stalo kolo 40e a mas celu sadu a aj tak je najlepsie vymenit vsetky lebo pri rozoberani mozes nejake tesnenia poskodit
do riti že šom si to neprečítal predtým ako som išiel, bol som teda v bavarii a tam to majú za 61€ + nejaká montážna sada za 8€, katže som to nekúpil
na elite cat je to za 51€ s dph, ale mám aj iný problém a to je že auto je podľa vin 1/1996 a podla papierov 11/1995, a existujú 2 pretesňovacie sady jedna do roku 12/1995 a druha od roku 12/1995. No a problém spočíva v tom že nechcem kúpiť kokotinu čo nebude na moje auto. HELP
no veď to, pre m43 je to takto rozdelené, je to na pišulu celé, musím to najskôr rozobrať, len musím čakať na zdvihák, ty si to robil ako? so zdvihákom či nie?
Takže asi určite na zdviháku čo? No uvidím ako to dopadne. Ozaj podľa toho čo pozerám by to malo byť to isté čo máš aj ty. Nemohol by si mi pomerať tie tesnenia? A poslať fotky jednotlivých?