... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
R0nnIe napísal:Zdravim Vas, keby som cisto teoreticky chcel svoje auto prestriekat do jednej alpin-bielej farby (cele biele), alebo len modru cast do inej original BMW farby asi tak isto modrej, ale original . Co by ma to stalo? Cital som, aj mi bolo povedane, ze to vynde tak 30 tisic SK, to sa mi zda ale niejako moc vela nie? Co je na tom take drahe? Predpokladam ze asi len to ze lakernik zoberie cez 20 tisic za robotu, alebo sa mylim? Je tam iny zadrhel? Dik za objasnenie
k33p napísal:kúp si farbu v spreji, lak v spreji, pásku, tmel, plnič, nejaký jemný šmirgel. cez víkend má byť pekne tak sa môžeš začať učiť, je to viac zaujímavé ako vyhodiť 100e za diel
k33p napísal:kúp si farbu v spreji, lak v spreji, pásku, tmel, plnič, nejaký jemný šmirgel. cez víkend má byť pekne tak sa môžeš začať učiť, je to viac zaujímavé ako vyhodiť 100e za diel
habinho napísal:
..no tym lakom v spreji nejsom isty, som si striekal klucky na strieborno a na to asi cca 3 tenke vrstvy laku v spreji, a ten lak som skusal vysusovat fenom, na druhej klucke som to nechal vyschnut prirodzene a uz je tomu asi 3 mesiace a do toho laku sa da bezproblemov spravit nechtom ryha, taky je makky..
..a nekupoval som najlacnejsi lak, aj ked neviem ci tam moze byt nejaky rozdiel..
k33p napísal:neviem, neviem...ja budem striekať auto po víkende takže tiež uvidím výsledok či budem spokojný...ale vyhodiť 100e za jeden diel je pre mňa momentálne neprijateľné, pripadá mi to ako zaujímavá varianta v pomere ceny lakernik 300e 3 diely : spreje 70e 3 diely ešte si aj natankujem a opravím čo sa dojebe :) no uvidím...a dám vedieť
R0nnIe napísal:..... Este pozor pri tych sprejoch, niektore farby sa nemaju radi, a jedna na druhej sa nebudu drzat alebo sa obydve seknu a zvraskaveju.