... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

bmwtt.sk

patresmajster
Autor témy
Auto: Bmw 325
Kraj: Banskobystrický

Poradte prosim

Nedeľa, 18. Septembra 2011, 22:50

Mam bmw 325 tds.Dnes som si vsimol ze cely motor je zastriekany od oleja.uplne vsade,bol unik oleja.dolial som olej,vsetko poutieral a po kartkom jazdeni zase to iste.Neskor som si vsimol ze uz chyba aj jedno veko pri motore a uplne to rozbilo na kasu aj klinovy remen,skace mi cca 10 cm ma strasnu volu uz aj vydava divne zvuky-svieti bateria nedobija ju.

Užívateľov profilový obrázok
airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Re: Poradte prosim

Pondelok, 19. Septembra 2011, 10:41

patresmajster napísal:
Neskor som si vsimol ze uz chyba aj jedno veko pri motore a uplne to rozbilo na kasu aj klinovy remen,skace mi cca 10 cm ma strasnu volu uz aj vydava divne zvuky-svieti bateria nedobija ju.

:mrgreen: :mrgreen:

sorry........ a s cim chces radu? chces pocut ze sa ti rozpadol motor??? bolo by fajn navstivit s tym autoservis..... :-k

salat
Auto: BMW 320d E91 LCI
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 19. Septembra 2011, 11:58

asi tak...priprav sa na opravu v cene celeho auta, alebo na zhananie noveho motora :) (aj ked mozes mat stastie a bude to len par drobnosti....)

inac, najst zadrbany motor, chybajuci olej, poutierat ... a potom len doliat a ide sa dalej, bez toho ze by som odstavil auto do garaze a hladal pricinu, to je az drzovka a koledovanie si o pruser ](*,)
BMW 320d E91
Seat Ibiza ST, 1,2TSI DSG
EX - Seat Leon II

"Si to, čo tvoje auto. Neveríš? Bež do garáže, otvor bránu... pozeráš sa na seba!"

patresmajster
Autor témy
Auto: Bmw 325
Kraj: Banskobystrický

Streda, 21. Septembra 2011, 21:33

no ja som chcel radu a nie pocuvat blbosti ludi co sa do toho nevyznaju a tuninguju favority-bola to len obycajna srovba-nerieste ked neviete

salat
Auto: BMW 320d E91 LCI
Kraj: Bratislavský

Streda, 21. Septembra 2011, 21:45

Existuje taka mudrost: "Be careful whose advice you buy, but be patient with those who supply it." , volne povedane, " bud opatrny koho rady si beries k srdcu, no bud trpezlivy s tymi, co ti ich davaju"

Takze, "odbornik", ak chces radu, tak si sprav generalku motora. Napises sem totalne kuse info, o hovne (s prepacenim), bez jedinej fotky, blizsieho popisu a cakas ze si z prsta vycucame ze je to uvolnena M12 na lavej dolnej casti vane, hej? Sa zobud...

PS- z tej "srovby" je im normalne soufl, ked, tak po slovensky je to skrutka, tak sa nauc aspon vyjadrovat technicky.
BMW 320d E91
Seat Ibiza ST, 1,2TSI DSG
EX - Seat Leon II

"Si to, čo tvoje auto. Neveríš? Bež do garáže, otvor bránu... pozeráš sa na seba!"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 24 neregistrovaných