... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
Martin46 napísal:hmmm a aky to je zvuk//??? este som to nepocul/?
Miro525 napísal:Este jedna vec :Mas aj zosik alebo mas len cisto radio napojene na repro?Aky typ radia,odkial je tahane napajanie?
ieSko napísal:Zosik mam, ak si pamatas, v senci som ti dal do ruky maual...inak mas pravdu, ma to suvislost, lebo pred tym ako som ho tam dal som to nepocul... ...resp az ked som tam dal kvalitnejsie repraky....
Radio je BLAUPUNKT Colorado DJ50 s origo CD Changerom
Neviem odkial je napajane radio, myslim ze povodne z poistkovej asi, urcite nie je solo od baterky.
Mas pre mna nejake dalsie rady? :)
ieSko napísal:Hm, pravda bude mozno niekde uprostred, ale uz asponi viem kde hladat toho zakopaneho psa :) ...kable som tahal pomerne nedavno, takze viem presne ako to je ....
..tunelom pre kable som natiahol cinche, napajanie a dva pary repro kablov.. ...nakolko este nemam dorieseny cinch vystup na radiu, tak som cinche nechal nezapojene a speaker output z radia na repraky som napojil do zosiku... ...kedze to ide krizom cez cele auto, pravdepodobne sa tam na tej spolocnej ceste nieco naindukuje a este to aj ten zosik zosili. ...no uvidim, dalsi krok bude asi rozchodit tie cinche a uvidim ako sa to bude spravat...
Sakris, keby som to vedel, potiahnem repro kable druhou stranou, myslel som ze nizke napatie mi to rusit nebude...