... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
alfi666 napísal:ach jaj... choroba tychto motorov je vstrekovacie cerpadlo... jeho odchod do vecnych lovist sa prejavi presne takto... nechcem certa malovat na stenu, lebo je to asi jedna z najdrahsich veci co mozu na motore odist
... teda.. pokial je to starsi model 320d 100kW
Pepe napísal:rezerro
Skontroluj el-odpájanie prívodu paliva!!! Filter sa takto razom neprejaví a čerpadlo by sa aspoň ohlásilo. Zap.-vyp. kľúčom v zapaľovaní a mal by si počuť cvakanie ventilu/ je na čerpadle - vstrekovacom/ Ale daj si ho zmerať! Repas čerpadla je celkom v poho - odporúčaná prevencia pri 200 tis. km ako bežná údržba. Mne povolila tesnosť pri 217 000 km.
rezerro napísal:všetko je skontrolované samozrejme, už bolo aj na PC, takže už mám napísané na zozname ježiškovi nové čerpadlo. palivový filter vyzeral ako filter na CNC frézovacom centre pre rezaciu kvapalinu, toľko tam bolo pilín... dnes objednávam nové kua...
alfi666 napísal:Ty kokos.. to az natolko?.... ja som mal v mojom zopar piliniek na spodku a myslel som, ze je pruser
![]()
Objednavas nove cerpadlo, alebo repas?
darty napísal:Nákres čo som ti poslal nesedí? Ja som to robil celé sám, takže stačí zavolať, číslo som ti poslal